علی باقرزاده روز سه شنبه در نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان یزد بدون اشاره به اطلاعات بیشتر در این ارتباط به امضای سند آموزی برای همه کشورها اشاره کرد و افزود: بر این اساس باید در فاصله سال های 2000 تا 2015 میلادی میزان بیسوادی در کشورها کم شود که ارزیابی ها نشان داد که در این مدت بیسوادی فقط یک درصد کاهش یافت.
وی با بیان اینکه آمار باسوادی مردم ایران در این سال ها رشد کرد ، اظهار کرد: این رشد در مدت یادشده در استان یزد 3.1درصد بود.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در سال های 1385 تا 1390 میزان بیسوادی در ایران دو دهم درصد رشد کرد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس پژوهش های انجام شده بی سواد آسیب دیده، آسیب پذیر و آسیب رسان نیز تلقی می شود، افزود: در کشورهای توسعه یافته با علم به اینکه افراد کم سواد می توانند موجب آسیب به جامعه شوند، بی سوادی و کم سوادی رصد و دوره های ارتقا سواد برای آنها برگزار می شود.
باقرزاده خاطر نشان کرد: تجربه جهانی نشان داد، کشورهایی در سواد آموزی موفق بودند که به بسیج عمومی، اراده حاکمیت، اجباری کردن آموزش و گره زدن سواد آموزی با مهارت آموزی توجه کردند.
وی افزود: زمانی خواندن و نوشتن هدف برای سواد آموزی بود، اما امروز سواد برای بهبود کیفیت زندگی است.
وی در ادامه به تشکیل شورای پشتیبانی سواد آموزی اشاره کرد و گفت: با حمایت دولت تدبیر و امید پس چند سال نشست شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی تشکیل شد که سه سال گذشته پنج هزار و 600 نشست با فرمانداران و بخشداران برگزار شد که 22 هزار مصوبه به دنبال داشت.
معاون وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: قبل از دولت یازدهم تقریبا فعالیت نهضت سواد آموزی اگر تعطیل نبود، راکد بود و با انتخاب دولت یازدهم به سوادآموزی توجه ویژه ای شد.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش یزد بر ریشه کنی بی سوادی در جامعه تاکید کرد و افزود: این استان به دلیل مهاجرپذیر بودن ، هرسال به آمار بیسودان آن افزوده می شود.
عباسعلی دانافر بیان کرد: در استان اقدامات خوبی در راستای با سودای صورت گرفت و مرکز یادگیری محله ای به صورت جدی دنبال می شود.
براساس سر شماری سال 90، در گروه سنی 10 تا 49 سال استان یزد ، 96.6 درصد افراد باسواد هستند.
همچنین 94.9 درصد افراد شهری و 86.1 درصد روستاییان ، 94.2 مردان و 90.7 زنان استان باسواد هستند.
شرکت در همایش تجلیل از بانوی آموزشیار سواد آموزی استان و افتتاح طرح سواد آموزی کودکان بازمانده از تحصیل افغان از جمله برنامه سفر یکروزه معاون وزیر آموزش و پرورش در یزد است.
2088/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.