میثم کوچک زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر گردشگران شهروندان فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا و چین بودند.
وی ادامه داد: پارسال، 113 هزار و 500 گردشگر خارجی، یزد را به عنوان مقصد سفر خود به ایران انتخاب کرده بودند.
کوچک زاده با یادآوری ثبت یزد تیر ماه 1396توسط سازمان علمی، آموزشی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) در فهرست آثار جهانی تاکید کرد: این مهم در افزایش شمار گردشگران خارجی که یزد را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب می کنند، موثر خواهد بود.
وی با اشاره به وجود تفاهم مطلوب میان مسئولان استان های فارس، اصفهان و یزد و تشکیل مثلث طلایی گردشگری پیش‌ بینی کرد که تا پایان سال 97 حدود 150 هزار گردشگر خارجی به یزد سفر کنند که در صورت تحقق این امر، نسبت به سال گذشته با رشد 20 درصدی همراه خواهد بود.
کوچک زاده، ظرفیت پذیرش اقامتی استان را پنج هزار و 800 نفر شب اقامت اعلام کرد و گفت: با توجه به ثبت جهانی بافت تاریخی یزد و هدف گذاری افزایش شمار گردشگران، زیرساختهای گردشگری و مراکز اقامتی مطلوب باید در استان افزایش یابد.
کمیته میراث جهانی یونسکو 18 تیر 1396 در چهل و یکمین نشست خود درکراکوف لهستان، با اجماع، شهر تاریخی یزد را در فهرست میراث جهانی ثبت کرد.
با توجه به غنای یزد از لحاظ بناهای تاریخی، فرهنگی تاکنون پنج اثر استان در فهرست جهانی به ثبت رسید که پیش از این باغ های دولت آباد یزد و پهلوان پور مهریز و قنات های زارچ و حسن آباد ثبت جهانی شد.
استان یزد 2 هزار و 270 هکتار بافت تاریخی و 6هزار و 500 اثر تاریخی دارد که از این تعداد تاکنون، یکهزار و 850 اثر به ثبت ملی رسیده است.
یزد در کنار فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به گونه ای که استقبال از این شهر تا پنج برابر افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.
گذشته از سفر گردشگران خارجی، صدها هزار گردشگر داخلی در سال 96 از بناهای تاریخی، فرهنگی و چشم اندازهای طبیعی ، عرصه های بیابانی و کویری استان دیدن کردند.
7532 /2047/
@irnayazdd
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.