دکتر محمود کمالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: البته میزان مصرف این مواد بر میزان پوسیدگی دندان ها موثر است.
به گفته وی برخی غذاهای خاص و میوه های ترش که باعث کاهش ph پلاکت میکروبی می شود و در زمره اسیدوژنیک ها محسوب می گردند شرایط بروز پوسیدگی را به وجود می آورد.
وی رعایت بهداشت دهان و دندان و معاینات دوره ای 6 ماهه را عامل جلوگیری از بیماریهای لثه و آسیب های دندانی ذکر کرد.
این دندانپزشک اضافه کرد: درد دندان زمانی رخ می دهد که پوسیدگی دندان به مرکز آن که عصب در آنجا واقع شده برسد از این رو هرچه زودتر این پوسیدگی برداشته شود عصب دندان دیرتر با آن درگیر می شود.
به گفته وی استفاده از مسواک و نخ دندان تا 90 درصد از پوسیدگی ها جلوگیری می کند.
دکتر کمالی افزود: پیشگیری، بهتر از درمانست، این جمله ای است که در تمام زندگی کاربرد دارد اما کاربردش در دندانپزشکی دو چندان است.
2088/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.