مهدی عبدالحسین زاده عصریکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: برداشت به از آبان ماه شروع و به مدت ۳۰ روز ادامه داشت.

به گفته وی به دلیل نبود صنایع تبدیلی کشاورزی برای فرآوری این محصول ،بخشی از آن به صورت تازه خوری در منطقه مصرف و بیشتر آن در بازارهای  داخلی استان یزد و نیز در شهرهای مجاور استان های اطراف به مصرف می رسد.

مدیر جهاد کشاورزی بهاباد خاطرنشان کرد: از محصول به علاوه بر تهیه مربا و دمنوش از « به دانه » آن برای معالجه برخی بیماری‌ها استفاده می شود .

شهرستان بهاباد یکی از تولید کنندگان عمده محصول به استان یزد است.

مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.