به گزارش ایرنا، سورنا ستاری پس از این بازدید که همراه محمدعلی طالبی استاندار یزد انجام شد، آمادگی این معاونت برای تامین منابع مالی به منظور فراهم کردن زیرساخت ایجاد کارخانه نوآوری در مکان یادشده را اعلام کرد.
پیش از این کارخانه متروکه اقبال یزد در سال 1383 به پارک علم و فناوری استان تبدیل شده بود.
کارخانه نوآوری بستری است که در آن بسیاری از ابزارها و منابع مورد نیاز کارآفرینی شامل زیرساخت ها، مربیان و مشاوران، سرمایه گذاران ریسک پذیر، شتابدهنده ها، خدمات دهندگان به استارتاپ ها و کسب و کارها، استارتاپ ها و بازیگران اصلی اکوسیستم کارآفرینی را در یک فضا گردهم می آورد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری امروز به منظور بازدید از شرکت ‌های دانش بنیان منتخب شهرک صنعتی و مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه یزد، پژوهشگاه علوم تولید مثل و بازدید از چند شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری به یزد سفر کرد.
حضور در نشست شورای هماهنگی فناور‌ی ، دیدار با نماینده ولی فقیه و شرکت در شورای اقتصاد مقاومتی از دیگر برنامه‌های سفر یکروزه ستاری به یزد است.
هم‌اکنون 262 شرکت در پارک علم و فناوری یزد مستقر است و افزون بر 900 شرکت نیز از این مجموعه خارج شدند.
این استان بر پایه سرشماری آبان ماه سال 1395، یک‌ میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.
/ 7532 /2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.