به گزارش ایرنا ، سیدمصطفی داوودی روز چهارشنبه در بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد از ایستگاه مسافری راه آهن استان با تاکید بر همکاری همه جانبه راه آهن با واحد های صنعتی و تولیدی در استان اظهار داشت: با گذشت 10 ماه از سال جاری، قریب به 19 میلیون و 83 هزار تن مواد معدنی، کنستانتره و دیگر محموله ها در این اداره کل تخلیه و بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد رشد یافته است.
وی افزود: در این مدت 14 میلیون و 956 هزار تن مواد معدنی ، کنستانتره و گندله از مبادی سنگ آهن مرکزی ایران، گندله سازی اردکان و معدن چادرملو بوسیله 194 هزار و 166واگن به مقاصد فولاد اصفهان، فولاد خوزستان و قسمتی نیز برای صادرات به بندرعباس بارگیری شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 8.84 درصد رشد داشته است.
مدیرکل راه آهن یزد ادامه داد: در حالی که تنها 2 ماه تا پایان سال باقی است، تاکنون چهار میلیون و 127هزار تن محموله از قبیل سنگ آهن، کنستانتره، گندم، رول فلزی و دیگر اقلام در این اداره کل تخلیه شده که امید می رود در بهمن و اسفندماه روند رو به رشدی نیز داشته باشد.
به گفته داوودی ، عملکرد این مجموعه همچنین در تن کیلومتربار خالص حمل شده با مقدار 6 میلیارد و 36 میلیون و در تن کیلومتر مبدا مقصد با مقدار هفت میلیارد و 998 میلیون، به ترتیب 23.09 و 8.14 درصد رشد داشته است.
در این بازدید ، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار یزد هم گفت: یزد استانی صنعتی با بیش از 3 هزار و 500 واحد صنعتی و تنوع معدنی فراوان است.
علی زینی وند افزود: برای حضور بخش های مختلف صنعتی استان در چرخه اقتصاد و تولید کشور و لزوم افزایش بهره وری آنها و استفاده از تمام پتانسیل ها ، تعامل هر چه بیشتر با ناوگان ریلی منطقه ، تاثیر بسزایی خواهد داشت.
از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از چهار میلیون مسافر از راه‌آهن منطقه یزد خدمات گرفته‌اند که مبدأ یا مقصد یک‌میلیون نفر از آن‌ها یزد بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد رشد دارد.
با وجودی که تنها حدود هزار کیلومتر خط آهن شامل هفت درصد مجموع خطوط ریلی کشور در این استان قرار دارد ، بیش از 30 درصد عملیات معادل چهار برابر بازدهی و بهره‌وری این بخش به نسبت دیگر نواحی مربوط به این منطقه است.
راه‌آهن یزد به دلیل انطباق مرکز ثقل راه‌آهن بر مرکز جغرافیایی کشور ، پرترافیک‌ترین منطقه ریلی کشور است به طوری که در هر شبانه‌روز 120 رام قطار از این محدوده تردد می‌کند که 30 مورد آن مسافربری است.
هم‌اکنون 42 ایستگاه زیر نظر این اداره کل راه آهن منطقه یزد قرار دارد و مهمترین ایستگاه‌های استان شامل نایین، میبد، اردکان، یزد و بافق است.
1968/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.