به گزارش ایرنا، خربزه با داشتن رطوبت بسیار، مرطوب کننده مغز و بدن است و در افراد مستعد سبب چاقی می شود.
این میوه شیرین گرم و تر است ولی نوعی که بی مزه باشد، سرد و تر هست و بهترین نوع آن شیرین ،لطیف و نازک است.
برای رفع کدورت پوست کافی است، مدتی پوست، گوشت و تخم آن را بکوبید و روی پوست ضماد قرار دهید تا شفافیت پوست به وضوح مشاهده شود.
خربزه ملین و مدر است ، اما زیاده ‌روی در مصرف آن می‌ تواند باعث سستی معده، روده‌ ها و ابتلا به سردرد شود و افرادی که مزاج گرم دارند، در مصرف آن حد اعتدال را رعایت کنند.
یکی از خواص مشهور خربزه تاثیر آن بر سلامت دستگاه ادارای است، با خاصیت مدری که دارد از یک طرف و به خاطر خاصیت جلا و تلطیف از طرف دیگر، قادر است برخی سنگ های دستگاه ادراری را دفع کند.
در این رابطه حکما گفته اند، حتی مصرف 2 درهم پوست خشک خربزه برای خارج کردن سنگ دستگاه ادراری مفید است.
مصرف خربزه، همواره کلیه را از اخلاطی که باعث ایجاد گرفتگی می شود و کار تصفیه خون را مختل، پاک می کند و باعث عملکرد کلیه می شود.
از مشکلات آشپزی تسریع پخته شدن گوشت است که با استفاده از پوست خربزه به راحتی این مشکل رفع می شود.
کافی است مقداری پوست این میوه را در ظرف گوشت بیندازید ، پوست آن باعث زود پخته شدن گوشت می شود.
در افرادی که بعد از خوردن خربزه دچار مشکل می شوند، حکما سفارش کردند حتما خربزه را با یکی از مصلحاتش ( سرکه، رب انار یا آب انار) میل کنند .
در صورت خوردن این مواد عوارض ناشی از آن رفع نشد، از خوردن این میوه پرهیز کنید.
تخم خربزه ، ملین طبع و تقویت کننده قوای جنسی و برای سرفه گرم مفید است و درد سینه، خشونت زبان و حلق را کاهش می دهد و حتی می تواند آن را به طور کامل رفع کند.
دکتر محمد عسکر فراشاه
6197/ 2047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.