گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به ایرنا حاکیست؛ علیرضا شعبان نژاد با بیان این مطلب افزود: شالیکاران می توانند به جای این نرخ به ازای تبدیل هر 100 کیلوگرم شلتوک به برنج، سه کیلو و 100 گرم برنج بعنوان اجرت درنظر بگیرند.
وی تاکید کرد: در عین حال صاحبان شالیکوبی ها موظفند سبوس و نیم دانه را به شالیکاران تحویل دهند.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، صاحبان شالیکوبی ها همچنین موظفند نرخ حق العمل کاری را در قالب بنر در قسمتی از شالیکوبی در معرض دید شالیکاران قرار دهند.
شعبان نژاد از نظارت بازرسان تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین کارشناسان استانداری بر اجرای مصوبه نرخ حق العمل کاری شالیکوبی ها خبر داد و گفت: شالیکاران می توانند هرگونه تخلف در این زمینه را با شماره تلفن 124 اطلاع دهند.
سالانه یک میلیون و 200 هزار تن شلتوک از اراضی شالیزاری گیلان برداشت می شود. این استان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است که با 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولیدکننده برنج را به خود اختصاص داده است.
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می شود. بیشترین رقم های کشت شده برنج در این استان، رقم های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر 85 درصد محصول برنج گیلان را شامل می شود.
2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.