ایرج شیارکار روز شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: برداشت برنج از هفته اول مرداد تا اواسط شهریورماه ادامه می یابد و نخستین محصول برنج طارم، توسط حمیدرضا پاکروان در سطح چهار دهم هکتار در روستای ویرمونی به صورت سنتی برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی آستارا ادامه داد: در صورت مساعد بودن شرایط جوی، بخش زیادی از شالیزارها آماده برداشت خواهد شد و پیش بینی می شود محصول یک هزار و 700 هکتار به شیوه مکانیزه برداشت شود.
وی افزود: بیشترین نوع برنج در آستارا هاشمی و میانگین تولید آن چهار و نیم تن شلتوک در هر هکتار است و با وجود کمترین سطح کشت برنج در آستارا در استان گیلان، سالانه بالغ بر پنج هزار تن برنج مازاد این شهرستان به مناطق دیگر ارسال می شود.
شیارکار گفت: برای نظارت بر کاشت، داشت و برداشت برنج، پنج مهندس کشاورزی شرکت های خدمات مشاوره با جهاد کشاورزی آستارا همکاری می کنند.
از هفت هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی آستارا، سه هزار و 200 هکتار به کشت انواع برنج محلی و پر محصول اختصاص دارد و سالانه بیش از 15 هزار تن شلتوک و 10 هزار تن برنج برداشت می شود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
7105 / 7124 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.