به گزارش ایرنا مصطفی سالاری روز سه شنبه در حاشیه بازدید از طرح های گردشگری و بوم گردی بخش های کوچصفهان و خشکبیجار شهرستان رشت در جمع خبرنگاران، با اعلام این مطلب بیان کرد: گردشگری در بوم گردی خلاصه نمی شود بلکه محورهای متعددی دارد و ما 32 محور تعریف کرده ایم و به طور قطع، در همه این محورها، توجه ما باید به حفظ طبیعت و محیط زیست باشد.
وی ادامه داد: کارهای مربوط به بوم گردی توأم با حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، خط قرمز ماست و حتما باید مولفه های یادشده رعایت شود.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: معتقدیم می توان از طبیعت و موقعیت جغرافیایی گیلان، برای تقویت معیشت مردم و اشتغال زایی البته با حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، استفاده کرد.
وی با اشاره به بازدیدهای خود از طرح های گردشگری بخش های کوچصفهان و خشکبیجار گفت: در کارهایی که امروز دیدیم، افرادی با ذوق و رویکردی خلاقانه، طرح هایی را اجرا کرده یا در حال انجام هستند که مردم بتوانند با بهره گیری از آنها، از طبیعت استفاده کنند.
به گفته سالاری، مجموع این اتفاقات، هم زیست محیطی، هم حفاظت از منابع طبیعی و هم اقتصادی و اشتغال زاست و وظیفه ما نیز حمایت از این طرح هاست.
وی اضافه کرد: اگر ورود گردشگران به گیلان را برنامه ریزی و هدایت نکنیم، ممکن است در مواردی، به محیط زیست و منابع طبیعی، لطمه هایی وارد شود ولی اگر خودمان، زمینه را فراهم کرده و ابتکار عمل را به دست گیریم؛ هم درآمدزایی و شغل به همراه می آورد و هم از این حیث، آسوده خاطر خواهیم بود که با وجود آزادراه، راه آهن و به نوعی نزدیک شدن فاصله ها به گیلان، نه تنها تهدیدی متوجه منابع طبیعی و محیط زیست نمی شود بلکه فرصتی برای بهتر شدن معیشت مردم و اشتغال زایی فراهم خواهد شد.
طرح احداث پارک بزرگ تفریحی و گردشگری شهر لولمان بخش کوچصفهان در زمینی به مساحت 33 هکتار و نیز طرح احداث مجموعه گردشگری آبگیر طبیعی جیکتاج بخش خشکبیجار در آب بندانی به مساحت 8 هکتار مورد بازدید سالاری قرار گرفت.
نماینده عالی دولت در گیلان از ایستگاه گردشگری و بوم گردی روستای چولاب بخش کوچصفهان نیز بازدید کرد. این ایستگاه گردشگری در زمینه بسته بندی محصولات و فروش صنایع دستی روستاهای بخش کوچصفهان برای بیش از 500 نفر از بانوان در بخش تولید محصولات خانگی شغل ایجاد کرده است.
بازدید از مدرسه طبیعت و یک واحد بوم گردی و اقامتی در روستای طارمسر بخش کوچصفهان از دیگر برنامه های سالاری بود. این مدرسه طبیعت که با هدف تعلیم نحوه برخورد دانش آموزان با طبیعت و نهادینه سازی این فرهنگ از یک سال گذشته فعالیت رسمی خود را آغاز کرده، توانسته در این مدت به صورت ثابت و اردویی به بیش از هزار نفر از دانش آموزان در سنین سه تا 12 سال آموزش های لازم در این خصوص را ارائه کند.
گیلان با فعال بودن پنج مدرسه طبیعت، بزرگترین مدارس در این حوزه را در سطح کشور داراست.
در این واحد اقامتی و بوم گردی همچنین محصولات غذایی سنتی گیلان به صورت ارگانیک به گردشگران ارائه می شود.
7294/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.