مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید پایش مستمر واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی و رعایت ضوابط برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای در گیلان خبر داد.

به گزارش ایلنا از رشت، مرجان مهدوی‌روشن، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی نشستی با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه‌های تابعه دانشگاه با بیان اینکه نظارت بر نحوه تولید و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد، گفت: لازم است نظارت‌ها به‌گونه‌ای باشد که منجر به کاهش عوامل خطرزا، آلودگی‌ها و بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی شود. در این خصوص، تشدید نظارت‌ها می‌تواند بر پیشگیری و کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر نقش مهمی داشته باشد.

وی، ضمن تاکید بر  تشدید پایش مستمر واحدهای تولیدی و رعایت ضوابط برچسب‌گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای، از تمامی کارشناسان خواست با رعایت قوانین موجود تخلفات را پیگیری و نتایج را گزارش کنند.

در ادامه  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در زمینه نحوه بازدید فرآیندها، بازدید و... بیان کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.