شهردار رشت گفت: توسعه و حل مشکلات ناوگان حمل و نقل عمومی در اولویت برنامه‌های شهرداری قرار دارد.

به گزارش ایلنا از رشت، مسعود نصرتی با اشاره به اقدامات انجام شده و در دست اقدام تا پایان امسال اظهار کرد: نیازهای شهر به آسفالت مناسب از معضلات اصلی شهروندان محسوب می‌شود که به طور جدی به این مساله پرداخته شده است.

راه اندازی مجدد کارخانه های آسفالت شهرداری رشت

شهردار رشت با بیان ‌اینکه با همت شهرداری و شورای اسلامی شهر مشکلات ۲ کارخانه آسفالت شهرداری برطرف شده است، گفت: روزانه ۶۰۰ تن آسفالت در سطح شهر پخش می شود.

وی آسفالت مطلوب در کف خیابان را از حداقل نیازهای یک شهر برشمرد و گفت: تا پایان امسال مشکلات این حوزه برطرف می شود.

 نصرتی از اتمام پروژه هایی همچون هدایت آبهای سطحی و آسفالت، به عنوان‌ پروژه های نیمه تمام، یاد کرد و ادامه داد: در بودجه سال ۹۷ پروژه های خوبی در شورای شهر درنظرگرفته شده است.

به گفته شهردار رشت بسیاری از پروژه ها قابلیت اجرا داشته و نیاز به منابع مالی شهرداری نیز ندارند.

وی از راه اندازی کارخانه کاملا تعطیل شده آسفالت شهرداری رشت خبر داد و با با اشاره به قابلیت تولید روزانه ۱۲۰۰ تن آسفالت در این‌کارخانه خاطر نشان کرد: در حال حاضر و با توجه به مشکلات گذشته روزانه ۶۰۰ تن آسفالت توسط این‌کارخانه توزیع می شود.

از یکم اسفند هیچ مجوز حفاری صادر نخواهد شد

شهردار رشت، بر لزوم استقبال مناسب از نوروز تاکید کرد و بیان داشت : ابلاغ شده است که از اول اسفند هیچگونه حفاری غیرضروری در سطح شهر انجام نشود تا شهر برای طرح استقبال از بهاران آماده باشد .

نصرتی از در اختیار قرار دادن ۵۰ هزار اصله نهال درخت شناسنامه دار به هریک از شهروندان خبر داد و گفت : قرار است بنام هر رشتوند یک درخت در شهر کاشته شود تا از این طریق سرانه فضای سبز رشت که از میانگین‌کشوری پایین تر است افزایش یابد.

وی افزود: طرح های دیگری همچون نقاشی سه بعدی بر دیوارها ، گل کاری معابر و خریداری المان ها از برنامه های دیگر در طرح استقبال از بهاران است.

شهردار رشت همچنین اقداماتی همچون لکه گیری، مرمت و روکش آسفالت را در اولویت اقدامات شهرداری عنوان کرد و ادامه داد: روکشی آسفالت در معابر اصلی و فرعی آغاز شده است .

نصرتی گفت: هرزمان که متوجه شویم امکانات کارخانه آسفالت شهرداری نتیجه بخش و مطلوب نیست از ظرفیت بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد .

وی گفت : طرح جامع حمل و نقل و ترافیک رشت در گذشته تهیه و در خرداد ماه امسال نیز به تصویب رسیده است.

آغاز طرح قطار شهری در سال ۹۷

شهردار رشت ضمن قدردانی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون تلفیق بودجه در به تصویب رساندن بودجه ۱۵ میلیارد تومانی پروژه قطار شهری در رشت گفت: امید است که این طرح نهایی شده و ضمن استفاده از منابع دولتی از طریق انتشار اوراق مشارکت نیز بتوان موفق به اجرای طرح قطار شهری شد.

به گفته نصرتی طرح قطار شهری در سال ۹۷ در رشت آغاز می شود .

وی با بیان اینکه بحث مربوط به تراموا در دستور کار قرار دارد تصریح کرد: امید است که این طرح در برنامه ۳ یا ۴ ساله به انجام برسد .

شهردار رشت همچنین از نیاز به ‌ راه اندازی بی آرتی در سال ۱۴۰۵ خبر داد و بیان داشت : در حال حاضر با خط های ویژه اتوبوس و ارتقای ناوگان حمل و نقل عمومی می توان به حل مشکلات فعلی پرداخت.

خریداری اتوبوس های جدید

نصرتی از خریداری اتوبوس با مشارکت ۵۵ درصدی بانک شهر خبرداد و گفت: ۲۰ دستگاه اتوبوس نیز با مشارکت اداره کل پست بانک خریداری شده است .

وی ادامه داد : تعدادی اتوبوس نیز برای تعمیر به قزوین منتقل شده بودند که یک سوم آن آماده تحویل است .

شهردار رشت خاطر نشان کرد : در حال حاضر از ۳۱ دستگاه اتوبوس برخوردار هستیم ‌که از این تعداد ۳ اتوبوس بطور دائم در حال تعمیر هستند در صورتیکه باید دارای ۱۷۰ اتوبوس باشیم .

توسعه و حل مشکلات ناوگان حمل و نقل عمومی در اولویت برنامه های شهرداری قرار دارد

وی تاکید کرد : توسعه و حل مشکلات ناوگان حمل و نقل عمومی در اولویت برنامه های شهرداری قرار دارد .

شهردار کلانشهر رشت با اشاره به مشکلات ترافیکی در بافت مرکزی شهر تصریح کرد: بسیاری از راه ها به دلیل ایجاد پیاده راه مسدود شده اند و بنابراین لازم است به رینگ دوم و سوم نیز توجه شود .

نصرتی گفت : با اداره کل راه و شهرسازی و نهادهای مرتبط دیگر توافق شده است که بخشی از رینگ بلوار ۹۰ متری آماده سازی شود.

وی گفت : اگر بتوانیم ۳۰ درصد زمین های اطراف این بلوار را خریداری و زمین های سپیدرود را نیز در اختیار شهرداری قرار دهیم می توانیم بگوییم که تملک یکی از بلوارهای اصلی شهر را در سال های ۹۷ و ۹۸ انجام داده ایم .

ساماندهی دو رودخانه یکی از آرزوهای مردم رشت است

شهردار رشت ساماندهی ۲ رودخانه زرجوب و گوهر رود را یکی از آرزوهای مردم این شهر دانست و تاکید کرد : تکلیف فاضلاب منتهی به این رودخانه ها باید مشخص شود و با پیگیری های انجام شده ، قول دریافت بودجه را نیز برای این‌ امر گرفته ایم .

 نصرتی گفت: در مورد جمع آوری رسوب و دادن امتیازات لازم به زمین های همجوار این رودخانه ها با ۲ سرمایه گذار نیز مذاکره شده است.

وی افزود: اولویت اول عدم ورود فاضلاب ها به رودخانه های زرجوب و گوهر رود است .

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.