به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا اصغری روز پنجشنبه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در نشست خبری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گیلان در دانشگاه علوم پزشکی استان در رشت اظهار داشت: این نوع سبک زندگی و استفاده از مواد غذایی مضر موجب بروز کبد چرب، دیابت، زمینه ساز سرطان ها و سایر بیمارها می شود و سلامت افراد را به خطر می اندازد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سخنانش پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و یادآور شد: تغذیه مناسب و صحیح و تحرک کافی در پیشگیری از بیمارها نقش مهمی دارد و توجه مردم به این مهم ضروری است.
وی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در تنویر افکار عمومی بیان داشت: رسانه ها برای ارتقاء سطح آگاهی مردم در باره سبک زندگی سالم و استفاده از غذاهای سالم نقش تاثیرگذار و اساسی دارند.
اصغری در بخش دیگری از نشست خبری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان گیلان با تاکید بر اهمیت محصولات ارگانیک تصریح کرد: هر کاری که در تولید محصولات ارگانیک انجام شود مورد استقبال است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: در تولید محصولات به روش ارگانیک از سموم دفع آفات و کود شیمیایی استفاده نمی شود بنابراین این مهم بسیار ارزشمند و قابل توجه است.
وی در ادامه سخنانش با بیان این که چای سبز و معمولی هر دو مورد تایید است، اظهار کرد: هر دو محصول مفید و قابل استفاده است و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد.
اصغری درباره روغن های موجود در بازار نیز خاطر نشان کرد: روغن های موجود در بازار، اطمینان از مصرف آن حاصل شده و آن چیزی که در برچسب این روغن ها اعلام شده با محتوای آن یکسان است.
وی بیان داشت: سازمان غذا و دارو متولی برنامه های غذایی صنعتی و فراوری شده و سازمان جهاد کشاورزی متولی محصولات خام است، اما هر دو با هم برای تامین سلامت غذایی مردم همکاری داریم.

* 85 درصد محصولات غذایی در گیلان نشانگر راهنمای تغذیه ای دارند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان نیز در این نشست خبری بیان داشت: در زمان حاضر، 85 درصد محصولات غذایی در گیلان از نشانگر راهنمای تغذیه ای برخوردار هستند.
شاهرخ یوسف زاده چابک خاطر نشان کرد: نشانگرهای تغذیه ای بر روی محصولات برای آگاهی دادن به مصرف کنندگان از میزان مواد پرخطر در مواد غذایی حک می شود.
وی با تاکید بر ضرورت توجه مردم به استفاده از غذاهای سالم اظهار کرد: چاقی، کم تحرکی و استفاده از مواد غذایی نامناسب در رژیم غذایی، به عنوان مهمترین عوامل تهدید کننده سلامت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان بیان داشت: بیش از 73 درصد علت مرگ و میر در جوامع ناشی از بیماری های غیرواگیر است که سبک زندگی در پیشگیری از این بیماری ها نقش مهمی دارد.
در این مراسم 10 کارخانه واحد تولیدی، یک مسوول فنی برتر واحدهای تولید، غذایی و بهداشتی و سه کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های بندرانزلی، صومعه سرا و رودبار تجلیل شدند.
16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه روز جهانی غذا است.
شعار امسال روز جهانی غذا، اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت نام گرفته است.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده:بابایی
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.