نائب رئیس شورای اسلامی کلانشهر رشت در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: جلسه استیضاح شهردار کلانشهر رشت صبح امروز (سه شنبه) برگزار شد و سید محمدعلی ثابت قدم با حضور در صحن شورا به پنج سئوال از پیش تعیین شده اعضا پاسخ داد.
مظفر نیکومنش افزود: اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت پس از استماع جواب های شهردار رای گیری نموده و 10 نفر (دو سوم) از اعضا به استیضاح و برکناری شهردار رای دادند.
وی اظهار داشت: هم اکنون اعضای شورای اسلامی رشت در حال گفت و گو و رایزنی برای انتخاب سرپرست شهرداری کلانشهر رشت هستند.
جلسه استیضاح شهردار رشت روز سه شنبه با برگزاری جلسه فوق العاده شورای اسلامی این کلانشهر بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.
پنج سئوال اعضای شورا از شهردار رشت عبارتند از این که چرا با وجود تاکید و تذکرات مکرر و ابراز نگرانی اعضا شورا در رابطه با پرداخت به موقع حقوق، مزایا و کسور بیمه ای کارکنان شهرداری و نیروهای خدماتی شرکت اعم از پاکبانان، رانندگان، نگهبانان هنوز شاهد تاخیر در پرداختی های مطالبات پرسنل هستیم و چرا به بهانه کارهای عمرانی ، این بخش از وظیفه شهرداری رشت مغفول مانده است؟
سئوال بعدی این که با عنایت به بند یک مصوبه 145 و تذکرات مکرر اعضا در رابطه با جمع آوری عابر بانک های بانک شهر نصب شده در چهار نقطه از سطح شهر، به چه دلیل شهردار تاکنون به تعهد خود در این خصوص عمل نکرده است؟
سوم این که چرا به رغم تذکرات پیشین مبنی بر ترمیم آسفالت خیابان ها و اجتناب از کنده کاری های پی در پی و بی برنامه در سطح شهر، شهرداری در زمینه رفع این نقیصه که سبب واردآمدن خسارت های فراوان به شهروندان بوده و به کرات مورد اعتراض واقع شده، هیچ اقدامی نشده است؟
به استناد ماده 67 قانون شهرداری ها موظفند تفریغ بودجه هر سال را تا آخر اردیبهشت ماه سال بعد برای تصویب به شورای اسلامی شهر ارائه دهد، بنابراین به چه دلیل شهردار به رغم صراحت قانون و تذکرات متعدد اعضای شورای شهر، تفریغ بودجه سال های 92 تا 94 شهرداری را با تاخیر چند ساله به این شورا ارائه کرده است؟
دلیل وضعیت نابسامان ناوگان اتوبوسرانی که موجب نارضایتی شهروندان به ویژه قشر آسیب پذیر جامعه شده چیست؟
شهردار کلانشهر رشت سه شنبه هفته گذشته نیز با حضور در صحن شورا به سئوالات یاد شده پاسخ داد که از 13 عضو حاضر در شورا، هفت نفر قانع نشدند، پنج نفر قانع شدند و یک نفر رای سفید دادند.
بر اساس ماده 73 قانون شورا، اگر پاسخ شهردار قانع کننده تشخیص داده نشود، طی جلسه دیگری از شورا موضوع دوباره به صورت استیضاح که حداقل به توافق یک سوم اعضای شورا رسیده باشد، ارائه خواهد شد.
فاصله بین ابلاغ تا تشکیل جلسه از طرف رئیس شورا تعیین می شود که حداکثر 10 روز خواهد بود که بعد از این، شورا پس از طرح سئوال یا سئوالات و جواب شهردار، رای موافق یا مخالف خواهد داد.
در صورتی که شورا با اکثریت دو سوم کل اعضا رای مخالف دهد، شهردار از کار برکنار و فرد جدیدی از سوی شورا انتخاب خواهد شد.
شورای اسلامی کلانشهر رشت 15 عضو دارد. شهروندان کلانشهر رشت در شورای پنجم 11 عضو خواهند داشت.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده: بابایی
7286 / 6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.