محمدصادق اسلامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: برنامه ملی سلامت ماه رمضان از اول خرداد قبل از آغاز ماه رمضان در استان گیلان آغاز شده و تا پایان این ماه مبارک ادامه دارد.
وی اظهار کرد: این برنامه در راستای حفظ و ارتقای سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان و با تشدید نظارت و کنترل بر عوامل محیطی محل های برگزاری مراسم مرتبط با ماه مبارک رمضان از جمله آب مصرفی، مواد غذایی و بهداشت محیط به اجرا درآمده است.
وی بیان داشت: در اجرای برنامه سلامت ماه رمضان در گیلان، 200 نفر از بازرسان بهداشت محیط از ساعت 8 تا 22 بر اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی، اماکن عمومی، رستوران های بین راهی و سامانه های آب رسانی در استان نظارت می کنند.
ماه مبارک رمضان از ششم خرداد آغاز شده است.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده: نصراله ابراهیمی
7286/6070
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.