ایرج شیارکار روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: قند کیوی در اواخر مهر ماه به بالاترین حد می رسد و زمان مناسب برداشت، در حفظ میزان کاهش وزن، سفتی بافت و ظرفیت آنتی اکسیدان میوه در انبار تاثیرگذار است. 

وی ادامه داد: با توجه به پیش بینی های هواشناسی و احتمال سرمای زودرس، برداشت دیرهنگام کیوی موجب پلاسیده شدن، کاهش میزان سفتی بافت و سرمازدگی آن خواهد شد.

وی افزود: صادرات نابهنگام کیوی باعث بدنامی محصول ایرانی در بازار جهانی می شود و باغداران، زمان مناسب برداشت را رعایت کنند. 

شیارکار ادامه داد: متوسط میزان تولید کیوی در آستارا حدود ۳۰ تن در هکتار است و پیش بینی می شود، ۱۶ هزار تن از این محصول برداشت و حدود ۲۴۷ میلیارد ریال درآمد حاصل شود. 

کشت کیوی از دهه ۷۰ در غرب گیلان رواج یافت و برخی شالیکاران با تغییر مزرعه به باغ کیوی، به تولید آن روی آورده اند. 

آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت، هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی و ۶ هزار و ۹۰۰ بهره بردار در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد. 

۷۱۰۵ / ۷۱۲۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.