رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: قرار  است حدود 500 شالیکوبی از هزار شالی کوبی سنتی باقی مانده گیلان امسال نوسازی شود و انجام این کار منجر به کاهش ضایعات برنج می شود. 

به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، علی درجانی با بیان اینکه گیلان هزار و 450شالیکوبی دارد، گفت: 450شالیکوبی تاکنون نوسازی سازی شده است.

وی با بیان اینکه برای بهسازی این شالیکوبی ها بیش از 200میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد، ادامه داد: قرار است حدود 500شالیکوبی از هزار شالیکوبی سنتی باقی مانده گیلان امسال نوسازی شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، افزایش بهره وری، ارتقای کیفیت برنج، کاهش ضایعات برنج و قیمت تمام شده محصول را از مزایای بهسازی کارخانه های شالیکوبی اعلام کرد.

درجانی با اشاره به اینکه در شالیکوبی های سنتی 10درصد برنج به ضایعات تبدیل می شود، گفت: با بهسازی شالیکوبی ها این میزان به 5درصد کاهش می یابد.

وی تصریح کرد: با نوسازی شالیکوبی ها بیش از 25هزار تن برنج کیفی به تولید این محصول استراتژیک افزوده می شود.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.