ایرج شیارکار روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: قند کیوی در اواخر آبان ماه به بالاترین حد می رسد و زمان مناسب برداشت، در حفظ میزان کاهش وزن، سفتی بافت و ظرفیت آنتی اکسیدان میوه در انبار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: برداشت دیرهنگام کیوی نیز زیان دارد و پلاسیده شدن، کاهش میزان سفتی بافت، افزایش ریسک سرمازدگی میوه روی درخت از نتایج آن است.
وی افزود: صادرات زودهنگام کیوی باعث بدنامی محصول ایرانی در بازار جهانی می شود و باغداران، زمان مناسب برداشت را رعایت کنند.
شیارکار ادامه داد: متوسط میزان تولید کیوی در آستارا حدود 30 تن در هکتار است و پیش بینی می شود امسال 16 هزار تن از این محصول برداشت و حدود 247 میلیارد ریال درآمد حاصل شود.
کشت کیوی از دهه 70 در غرب گیلان رواج یافت و برخی شالیکاران با تغییر مزرعه خود به باغ کیوی، به تولید آن روی آورده اند.
آستارا با 91 هزار نفر جمعیت، هفت هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی و شش هزار و 900 بهره بردار در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
7105 / 7124/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.