حمزه عشوری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه سرخانکل یک پناهگاه مهم حیات وحش است، اظهار داشت: در راستای برنامه های راهبردی و پایش های مستمر این اداره برای صیانت از اراضی ملی و پناهگاه های حفاظت شده، طی آبان ماه جاری چهار هکتار و یکصد متر از اراضی پناهگاه حیات وحش سرخانکل واقع در روستای سیاه درویشان رفع متصرف شد و به اراضی پناهگاه حیات وحش سرخانکل پیوست.
وی افزود: دراین رابطه برای یک متصرف پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شد.
عشوری عرصه های طبیعی و مناطق حفاظت شده را سرمایه ملی و متعلق به همه نسل ها دانست و ادامه داد: حفاظت از مناطق تحت مدیریت از وظایف و تکالیف اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است که به صورت مستمر و دائمی انجام می شود.
به گفته عشوری، منطقه حفاظت شده سیاه کشیم، پناهگاه حیات وحش سلکه و بخش هایی از پناهگاه حیات وحش سرخانکل از جمله مهمترین زیستگاه های تالابی پرندگان مهاجر درحوزه استحفاظی شهرستان صومعه سرا هستند.
تالاب انزلی با مساحتی حدود 20 هزار هکتار بین سه شهرستان انزلی ، صومعه سرا و رشت واقع شده و از مهمترین فرودگاه های پرندگان مهاجر بشمار می رود. این تالاب از جالب ترین و بزرگ ترین زیستگاه های طبیعی و مناسب برای تخم ریزی و تکثیر ماهیان و نیز محل زمستـان گذرانی و جوجه ‏آوری گونه های زیادی از پرندگان آبزی است. پاسگاه های محیط بانی سلکه در پناهگاه حیات وحش سلکه به مساحت 360 هکتار واقع در روستای هنده خاله، پاسگاه محیط بانی اسپند در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم به مساحت چهار هزار و 500 هکتار واقع در روستای اسپند و پاسگاه محیط بانی سیاه درویشان در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم به مساحت چهار هزار و 500 هکتار واقع در روستای سیاه درویشان به حفاظت از این مناطق می پردازند.
شهرستان صومعه سرا با وسعتی حدود 564 کیلومتر مربع و سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در 25 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و 21 هزار هکتار اراضی ملی و حدود سه هزار هکتار اراضی تالابی دارد.
7292/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.