به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل ابراهیمی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری دومین همایش ملی سالمندی دکتر حکیم زاده با محوریت بازتوانی و تروما در دانشکده پزشکی در رشت در جمع خبرنگاران افزود: در این بخش به لحاظ کیفی و کمی شرایط بسیار عالی در منطقه حتی نسبت به اروپا داریم.
وی با اشاره به وجود شش رشته توانبخشی شامل فیزتراپی، کاردرمانی، بینایی و شنوایی سنجی، گفتار درمانی، اعضای مصنوعی و وسایل کمک کننده اظهار داشت: همه رشته ها را در دانشکده ها به صورت تجمیع داریم.
رییس هیئت ممتحنه بورد فیزیوتراپی ایران خاطر نشان کرد: تمام تلاشمان این است که بیشتر به کیفیت آموزش و کارهای تحقیقاتی در این حوزه بپردازیم.
وی با بیان این که سالمندی و موارد مربوط به آن در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد توجه است، تصریح کرد: در سال های آینده میزان سالمندی در کشور افزایش می یابد بنابراین بایستی فکری برای این افراد در زمینه بازتوانی و موارد مربوط به این حوزه داشته باشیم.
وی با بیان این که گیلان از نظر جمیعت سالمندی رتبه اول در کشور را دارد، اظهار داشت: شهرداری های استان در بخش های مختلف از جمله معماری بایستی نگاه ویژه ای به این قشر داشته باشند.
وی با اشاره به فعالیت مثبت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در حوزه توانبخشی خاطر نشان کرد: رشته فیزیوتراپی از سه سال گذشته در این دانشگاه فعال شده که امیدواریم دانشگاه توانبخشی نیز در گیلان راه اندازی شود.
دومین همایش ملی سالمندی دکتر حکیم زاده با محوریت بازتوانی و تروما که از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در حال برگزاریست، فردا (جمعه ) در دانشکده پزشکی در رشت به کار خود پایان می دهد.
محمدرضا حکیم زاده لاهیجی در سال 93 در لاهیجان چشم به جهان گشود، او یکی از نیکوکاران توانبخشی گیلان بود، مشهورترین اقدام دکتر حکیم زاده تاسیس آسایشگاه سالمندان و معلولان استان گیلان است.
حکیم زاده پس از سال ها تلاش در امر نیکوکاری سوم آبان 62 از دنیا رفت و در آسایشگاه سالمندان کهریزک مکان دیگری که وی تاسیس کرده بود، به خاک سپرده شد.
بر اساس سازمان بهداشت جهانی، سالمندی عبور از مرز 60 سالگی است.
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.