به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی این اداره شهلا شهابیان دبیر اجرایی این جایزه ادبی گفت :به دلیل تماس و درخواست داستان‌نویسان مهلت ارسال آثار داستانی به این دبیرخانه تا پایان روز سی‌ام مهرماه تمدید شده است .
خانه­ داستان بیژن نجدی با همکاری اداره فرهنگ وارشاد اسلامی لاهیجان دومین دوره­ی جایزه­ی ادبی داستان کوتاه نجدی نویسنده معروف لاهیجانی را در استان گیلان برگزار می­کند.
فراخوان دومین دوره­ی جایزه­ ادبی بیژن نجدی شرایط زیر را برای آثار ارسالی به این فراخوان اعلام کرده است :آزاد بودن موضوع داستان‌ ، هر داستان‌نویس فقط با یک داستان می‌تواند در جایزه شرکت کند،داستان باید در فایل ورد (word) و با فونت نازنین شماره‌ 14 باشد و فقط داستان­نویسان مقیم استان گیلان مجاز به شرکت در این فراخوان هستند ، داستان باید به صورت فایل ضمیمه ایمیل فرستاده شود و حجم داستان نباید از هزار کلمه کم‌تر و از شش هزار کلمه بیشتر باشد.
داستان ارسالی نباید پیش از این جایزه‌، در هیچ جایزه‌ دیگری جزو آثار برنده و در هیچ کتابی منتشر شده باشد و اسامی آثار منتخب راه یافته به مرحله­ نهایی آذرماه و معرفی سه برگزیده­ نهایی نیز در دی ماه سال جاری اعلام خواهدشد.
در این جایزه­ به سه اثر برگزیده­ نهایی نفر اول یک میلیون و 500هزار تومان ، نفر دوم یک میلیون و نفر سوم هم 500هزار تومان پرداخت می شود و جایزه آثار منتخب مرحله نهایی در یک مجموعه کتاب چاپ می شوند.
بیژن نجدی 24 آبان 1320 از پدر و مادری گیلانی در خاش زاهدان متولد شد . پس از اخذ دیپلم در سال 1339 وارد دانشسرای عالی تهران شد و در سال1343 از همان دانشکده در رشته ریاضی فارغ‌التحصیل و به عنوان دبیر در لاهیجان مشغول به تدریس شد. پدرش از افسران مبارزی بود که در قیام افسران خراسان نقش داشت و در مسیر رفتن به گنبد کاووس به دست تعدادی ژاندارم کشته شد. از سال 1345 فعالیت ادبی خود را آغازکرد.
بیژن نجدی در چهارم شهریور 1376 در اثر ابتلا به سرطان ریه درگذشت.
نجدی در زمان زندگی خود تنها مجموعه داستان «یوزپلنگانی که با من دویده‌اند» را در سال 73منتشر ساخت که در سال 74 جایزه قلم زرین جایزه گردون را به خود اختصاص داد. بقیه آثارش پس از درگذشتش توسط همسرش به چاپ رسید. مجموعه داستان «دوباره از همان خیابانها» در سال 79 نیز برگزیده نویسندگان و منتقدان مطبوعات شد. نجدی همچنین در کارنامه ادبی خود، تندیس یادمان بنیاد شعر فراپویان به خاطر برگزیده اشعار دهه 70 و لوح افتخار به پاس جانسروده‌ها در پاس داشت آیین‌های ملی و میهنی را دارد. از وی اشعار گیلکی کمی نیز باقی‌مانده‌است.
همچنین پس از مرگ وی داستانهای «تاریکی در پوتین»، «سپرده در زمین»، «گیاهی در قرنطینه» و «استخری پر از کابوس» از مجموعه داستانهای «یوزپلنگانی که با من دویده‌اند» و نیز داستانهای «مرثیه‌ای برای چمن» و «بیمارستان، نه قطار» از مجموعه «دوباره از همان خیابان‌ها» به فیلم درآمده است.
6029 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.