محمد تازیکی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بدون اعلام آمار پرونده های این شورا، اظهارداشت که با راه اندازی واحد صلح و سازش شورای حل اختلاف گمیشان و با گذشت و همراهی طرفین پرونده در مجموع 64 درصد پرونده های ارجاعی با مصالحه مختومه شد.
وی با بیان اینکه هدف از شکل گیری شورا، ترغیب طرفین پرونده به حل دعوا از راهی به جز صدور حکم است ،گفت: برخی دعاوی را می توان با کمی گذشت طرفین، ختم به خیر کرد.
تاریکی از کاهش جمعیت کیفری نیز خبر داد و گفت: در سه ماهه اول سال 95 جمعیت کیفری و زندانیان این شهرستان 263 نفر بودند که این تعداد در بهار امسال به 52 نفر کاهش یافته است.
وی در خصوص کاهش زمان رسیدگی پرونده ها نیز اظهارداشت که در سه ماهه نخست سال 95 زمان رسیدگی 276 روز بود که در سال جاری این مدت به 45 روز تقلیل یافته که کاهش اطاله دادرسی را به همراه داشته است.
به گزارش ایرنا هم اینک بیش از یکصد شعبه شورای حل اختلاف در شهرها و 50 شعبه آن در روستاهای استان فعال است.
شوراهای حل اختلاف در اجرای ماده 189 قانون برنامه سوم توسعه به منظور کاهش مراجعات مردمی به محاکم، توسعه مشارکت های مردمی، رفع اختلافات محلی، حل و فصل اموری که ماهیت قضایی ندارد و یا ماهیت آن پیچیدگی کمتری دارد، تشکیل شده است.
شهرستان گمیشان با حدود 70 هزارنفر جمعیت در شمال غرب استان گلستان واقع است و بیشتر جمعیت آن را هموطنان ترکمن تشکیل می دهند.
7333/1648
خبرنگار: علی قاسمعلی ** انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.