به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالقدیر کریمی روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار داشت: پیشبرد طرح تحول نظام آموزش و پرورش تنها با نگاه اعتقادی و دلسوزانه و درسایه تعامل و همفکری نیروهای دلسوز این نهاد میسر است.
وی با قدردانی از توجه به طرح تحول در نظام آموزش و پرورش بویژه در گلستان و شهرستان گنبدکاووس افزود: برای پیشبرد اهداف این طرح خوب، بایستی ارزیابی مدیران مدارس برپایه نگاه تحولی و آموزشی آنان باشد.
کریمی اضافه کرد: مدیرانی که همگام با نظام تحول آموزش و پرورش پیش نروند، بدون هرگونه اغماض بایستی برکنار شوند زیرا هدف این طرح ارتقای کیفی نظام تعلیم و تربیت است.
وی درخصوص کمبود فضای آموزشی بویژه درمقطع ابتدایی گنبدکاووس، تصریح کرد: این کمبودها باید با استفاده از ظرفیت های استانی، شهرستانی، خیرین و اولیای دانش آموزان و براساس یک برنامه ریزی مدیریتی برطرف شود.
فرماندار گنبدکاووس، شورای آموزش و پرورش و ظرفیت های آن را بسیار خوب دانست و یادآور شد: تاثیرگذاری مصوبات این شورا درجامعه بویژه خانواده هایی که دانش آموز دارند، مشهود است.
کریمی گفت: اگر مصوبات شورای آموزش و پرورش کارشناسانه و تخصصی باشد، مانند طرح تجمیع و ادغام کلاس های پیش دانشگاهی و افزایش نیافتن شهریه مدارس هیات امنایی در سال تحصیلی آینده، دغدغه ای برای خانواده ها ایجاد نمی کند.
وی همچنین برضرورت استفاده از دبیران مجرب درمدارس دخترانه مقطع متوسطه و در دروس پایه با اولویت معلمان خانم تاکید کرد و افزود: درصورتی که معلم توانمند در این دروس نباشد، باید از دبیران آقا استفاده کرد و نباید با سختگیری به بهانه بحث محرم سازی، دانش آموزان را از یادگیری با کیفیت محروم کرد.
کریمی با طرح جابجایی ساختمان اداری آموزش و پرورش گنبدکاووس به یک واحد آموزشی به شرط نداشتن مشکل قانونی و اختیارات شورای آموزش و پرورش موافقت کرد.
به گزارش ایرنا، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس نیز دراین جلسه با اشاره به اجرای طرح تحول نظام آموزش و پرورش، احرای این طرح را از موضوعات کلیدی در وزارتخانه و اداره کل این نهاد در استان دانست و گفت: براساس این طرح با رویکرد مدرسه محوری، اختیارات مدیران مدارس متناسب با ضوابط و مقررات افزایش می یابد.
فرج الله رزاقی، تحول در مدرسه را شعار امسال آموزش و پرورش گلستان اعلام کرد و افزود: مدیران مدارس می توانند برای تحقق این شعار از همه ظرفیت های مدرسه، معلمان، انجمن اولیا و مربیان، مشارکت والدین و دانش آموزان در پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت و نیز رفع مسائل و مشکلات احتمالی استفاده نمایند.
وی با اشاره به برخی کمبودهای فضای آموزشی درمدارس ابتدایی گنبدکاووس، اضافه کرد: درسال تحصیلی آینده با توجه به افزایش 1700 نفری دانش آموزان پایه اول دبستان، درمجموع 30 واحد آموزشی با مشکل کمبود فضا مواجه هستند.
رزاقی تصریح کرد: برای رفع کمبود فضای آموزشی که بیشتر درمناطق روستایی گنبدکاووس نمود دارد، تعداد 20 مدرسه نیاز به کانکس و بقیه نیاز به احداث کلاس درس دارند که مشارکت و همراهی مسئولان، خیرین و اولیای دانش آموزان دراین خصوص ضروری است.
مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس اجرای طرح تجمیع و ادغام کلاس های پیش دانشگاهی را از دیگر نیازهای این نهاد اعلام کرد و یادآور شد: با اجرای این طرح که در گذشته نیز اجرا شد، تعداد کلاس های پیش دانشگاهی مدارس دولتی از 70 کلاس به 57 کلاس درسال تحصیلی آینده کاهش می یابد.
وی گفت: هم اکنون ظرفیت کلاس های پیش دانشگاهی درمدارس دولتی از 10 تا 17 دانش آموز است که با طرح تجمیع تراکم کلاس ها به 30 تا 35 نفر افزایش می یابد ضمن اینکه 300 تا 400 ساعت آموزشی دبیران درماه صرفه جویی می شود که در دیگر مدارس متوسطه قابل استفاده است.
رزاقی افزود: سال تحصیلی آینده آخرین سال پایه پیش دانشگاهی در مدارس روزانه است و این پایه برای بزرگسالان تا سه سال آینده نیز ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، دراین جلسه مقرر شد، شهریه 9 مدرسه هیات امنایی گنبدکاووس شامل پنج مدرسه ابتدایی با شهریه 2 میلیون و 500 هزار ریال، 2 مدرسه متوسطه دوره اول با شهریه سه میلیون ریال و 2 مدرسه متوسطه دوم با شهریه چهار میلیون ریال، بدون تغییر درسال تحصیلی آینده اجرایی شود.
آموزش و پرورش شهرستان 350 هزار نفری گنبدکاووس درشرق گلستان، 66 هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی دارد.
/3039/1860
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.