محمد نصیبی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در گرگان اظهار داشت: پارسال ۷۰ مورد از این باشگاه ها به دلایلی مانند انجام این تخلفات و یا نداشتن مجوز و مربی بسته شد.

وی بیان کرد: مجوز تاسیس و بهره برداری از باشگاه ها توسط ادارات کل ورزش و جوانان استان ها صادر می شود اما متقاضیان باشگاه ها باید کارت مربیگری داشته باشند که این کارت ها با برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی و در صورت قبولی در آزمون ها از سوی فدراسیون صادر می شود.

دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام افزود: استفاده از مکمل های غیرمجاز و موادنیروزا خط قرمز فدراسیون است که به دلیل برخوردهای صورت گرفته از تعداد باشگاه های متخلف در کشور کاسته شد.

نصیبی ادامه داد: کسانی که می خواهند به فعالیت در باشگاه های بدنسازی بپردازند باید از داشتن مجوز باشگاه ها اطمینان داشته باشند، زیرا در صورت بروز حادثه فدراسیون مسوولیت مدنی در قبال این حوادث و باشگاه ها ندارد.
وی گفت: استفاده از مواد نیروزا و مکمل ها نیازمند قواعد خاصی است و مربیان حق ترغیب جوانان و شاگردان خود به استفاده غیراصولی از این مواد را ندارند.

دبیر فدراسیون بدنسازی گفت: مکمل هایی که در بازارهای ایران به صورت غیرقانونی و قاچاق خرید و فروش می شود، استاندارد نبوده و در کارگاه های زیرزمینی تولید، بسته بندی و روانه بازار می شوند.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.