به گزارش روز سه شنبه ایرنا، سید محمد موسوی در نشست کارگروه ستاد بحران بخش کشاورزی گلستان اظهار داشت: از این میزان هفت هزار و 600 میلیارد ریال به بخش زراعت، یکهزار و 700 میلیارد ریال به مرغداری ها، دامداری و آبزی پروری، یکهزار و 500 میلیارد ریال به زیرساخت ها و حوزه تأسیسات آبی و خاکی ها و یکهزار و 200 میلیارد ریال به بخش باغات خسارت وارد شده است.
به گفته وی عمده محصولات کشاورزی خسارت دیده در استان گندم، کلزا و جو بوده که خسارت 100 درصدی در گنبدکاووس، آق قلا، مینودشت، گالیکش، مراوه تپه، بندر ترکمن و گمیشان و در بقیه شهرستان های گلستان بین 20 تا 50 درصد برآورد می شود.
مختار مهاجر رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان نیز گزارشی از آخرین وضعیت خسارت ناشی از سیل در کشاورزی استان ارائه کرد.
به گزارش ایرنا، بارش شدید باران 28 و 29 اسفند ماه 97 در شرق استان گلستان، باعث سر ریز شدن سد گلستان واقع در 15 کیلومتری شرق شهر گنبدکاووس و طغیان رودخانه های گرگان رود، چهل چای، قره سو و اوغان شد.
با آغاز فعالیت سامانه سرد و بارشی اخیر بیش از 300 میلیمتر باران در گلستان بارید و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی استان به 1.5 متر رسید.
سرریز آب شدهای گلستان 2 و بوستان در مناطق بالادستی، موجب به راه افتادن جریان سیل در رودخانه گرگانرود شد و همه شهرها و روستاهای حاشیه این رودخانه به ویژه شهرستان آق قلا را به دلیل حجم فراوان آب دچار سیلاب کرد.
استان مرزی گلستان با یک میلیون و 896 هزار نفر در شمال کشور واقع است.
6204/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.