مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزی در این استان را ۲ درصد در دوره متوسطه دوم عنوان و اظهارداشت: این نرخ در سال ۹۲ عددی معادل ۵/۷ دهم درصد بود.

 به گزارش ایلنا از یاسوج، هادی‌زارع‌پور در جمع خبرنگاران که به‌مناسبت تجلیل از خبرنگاران این استان در تالار فرهنگیان یاسوج برگزار شد از راه‌اندازی اولین مرکز یادگیری سیار کشور در این استان خبر داد.

وی با اشاره به عملکرد آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در سال‌های اخیر، اظهار کرد: بالاترین آمار با سوادی بر اساس شهرستان‌ها؛ گچساران با 6/ 96 درصد بالاترین رتبه را دارد و شهرستان کهگیلویه نیز با احتساب مناطق دیشموک و چاروسا ۸۸/۲ درصد پایین‌ترین نرخ سوادآموزی را داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه ابراز داشت: قرار شده طرح پایلوت سوادآموزی در شهرستان کهگیلویه تعریف شود.

زارع‌پور، با اشاره به رتبه‌بندی اخیر در سطح کشور در زمینه عملکرد نهضت سوادآموزی، بیان کرد: عملکرد نهضت سوادآموزی در 16 شاخص مورد ارزیابی قرار گرفت و استان‌های به 4 دسته 8 تایی تقسیم شدند که استان کهگیلویه و بویراحمد در تقسیم بندی جزء 8 استان اول و رتبه دوم شناخته شد.استان کهگیلویه و بویراحمد در 11 شاخص از 16 شاخص مورد نظر بالاتر از میانگین کشور و در 5 شاخص بالاترین رتبه کشور را داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: میانگین‌ امتیاز کشوری در شاخص‌های سواداموزی 1130 امتیاز بوده که استان ما با 3/ 1246 امتیاز با اختلاف زیاد بالاتر از میانگین کشوری بود.

زارع‌پور گفت: برای سال 97 -98 برنامه‌های برای حوزه سوادآموزی طراحی شده که به تمام شهرستان‌ها ابلاغ می‌شود. برنامه‌های طرح خواندن با خانواده در حوزه سوادآموزی، حلقه‌های کتاب و کتابخوانی و بحث مراکزی محلی یادگیری از جمله برنامه های تدوین شده در حوزه سوادآموزی است.

زارع‌پور تعداد مراکز محلی راه‌اندازی شده را 8 مورد اعلام کرد و افزود: 8 مرکز جدید دیگر نیز در دست اقدام است که در سال 97 راه‌اندازی خواهد شد. همچنین در حوزه سوادآموزی با جهاد کشاورزی و فنی‌وحرفه‌ای تفاهم‌نامه‌های انعقاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از راه‌اندازی اولین مرکز یادگیری سیار کشور در این استان خبر داد.

زارع‌پور افزود: آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد 600 رتبه در جشنواره‌های مختلف به دست آوردیم و به جرأت می‌‌گویم که در هیج دوره‌ای بعد از انقلاب همچنین جایگاه‌های کشوری نداشتیم و الان ما با استان‌های بزرگ رقابت می‌کنیم.

وی به تحصیل دانش‌آموز در مدارس غیر دولتی اشاره کرد و گفت: 8.5 درصد از دانش‌آموزان ما در مدارس غیردولتی مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدارس هیئت‌امنایی ما به تعداد 60 مدرسه افزایش یافت.

زارع‌پور به درآمدهای این دستگاه پرداخت و گفت: درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از 11 میلیارد ریال به بیش از 39 میلیارد ریال در سال 95 افزایش یافت.

وی به تعداد نوآموزهای استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: تعداد نوآموزهای ما در سال‌های 91-92، سه هزار و 492 نفر بود که این تعداد در سال‌های 97-96 به 10 هزار نفر رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد به نرخ ترک تحصیل در دوره دوم متوسطه گریزی زد و گفت:  در سال‌های 93-92، 5.7 درصد بود که نرخ بالایی می باشد و در سال‌های 96-95، دو درصد کاهش یافت. 

وی گفت: 1200 مدرسه استان کهگیلویه و بویراحمد در راستای سیاست‌های دولت الکترونیک به شبکه ملی رشد متصل شد.

زارع پور تعهدات خیرین در استان کهگیلویه و بویراحمد برای امر مدرسه سازی را بیش از ۸۰ میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: گران ترین آموزش در کشور متعلق به آموزش در این استان است.

وی گفت: دولت برای ارائه آموزش در استان کهگیلویه و بویراحمد هزینه های فراوانی متحمل می شود.

زارع پور تعداد مدارس زیر ۱۰ دانش آموزی در استان کهگیلویه و بویراحمد را ۷۷۵ مدرسه برشمرد و ادامه داد: نرخ تراکم دانش آموزی در این استان در مقطع ابتدایی ۱۷ است.

وی گفت: هزار و ۸۳۴ نفر در چهارساله اخیر از طریق آزمون سراسری و ماده ۲۸ به استخدام آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد درآمدند و هیچگونه مشکلی نیز برای این مستخدمین وجود نداشت.

مدیرکل اموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی چهار کانون حرکات اصلاحی برای رفع مشکلات ساختار اقامتی برای دختران دانش اموز این استان خبرداد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.