به گزارش ایرنا، علی محمد احمدی روز یکشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: مسئولان سازمان جهاد کشاورزی این استان مکاتبه ها و رایزنی های لازم را با وزارتخانه مربوطه به منظور دریافت تسهبلات مورد نیاز برای افزایش ظرفیت تولید گوشت سفید استان انجام دهند.
وی افزود: در ضورت تحقق این امر مهم کهگیلویه و بویراحمد نوانایی و ظرفیت صادرات گوشت سفید را دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: زنجیره فرآوری گوشت قرمز کهگیلویه و بویراحمد نیز چندان کامل نیست که باید برای رفع این مشکل برنامه ریزی و سیاست گذاری شود.
احمدی عنوان کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، دولت و مجلس شورای اسلامی است و مردم و مدیران اجرایی نیز باید برای تحقق مطلوب آن بکوشند.
وی ابراز داشت: دستگاه های اجرایی کشور و کهگیلویه و بویراحمد موظفند سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی را به طور کامل و دقیق اجرا کنند.
احمدی گفت: برنامه ای مدون توسط سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای افزایش روزافزون میزان بهره وری آب حوزه کشاورزی این استان در راستای کمک به تحقق هر چه بهتر اقتصاد مقاومتی ارائه شود.
وی اظهار داشت: توجه جدی تر متولیان امر به بحث فرآوری انواع محصولات تولیدی کهگیلویه و بویراحمد و پرهیز از خام فروشی در این استان ضروری است زیرا سبب افزایش بهره وری و ارزش افزوده در استان خواهد شد.
سالانه حدود 9 هزار تن گوشت سفید و افزون بر 13 هزار تن گوشت قرمز در کهگیلویه و بویراحمد تولید و روانه بازار مصرف می شود.
7535/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.