ابراهیم نعیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون هیچ مورد فوتی ناشی از مصرف قارچ سمی در این استان گزارش نشده است.
وی افزود: مراحل نمونه برداری و آزمایش افراد مسموم شده در حال انجام است .
وی از شهروندان خواست دقت لازم را در خرید قارچ داشته باشند.
نعیمی عنوان کرد: فصل بهار زمان رویش انواع قارچ های سمی است که شباهت زیادی با قارچ های خوراکی دارند و تشخیص آن ها دشوار است.
وی بر نظارت بیشتر کارشناسان باغبانی جهادکشاورزی بر نحوه محل پرورش قارچ های خانگی و رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی متولیان امر تاکید کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: در صورتی که همشهریان دچار هر گونه مسمومیت به خصوص مسمومیت با انواع قارچ طبیعی شدند در سریع ترین زمان ممکن به مراکز بهداشتی، درمانی یا بیمارستان های شهری برای معالجه و اقدامات درمانی مراجعه کنند.
وی درد شکم، تهوع، استفراغ ،ضعف و بی حالی را از نشانه های این نوع مسمومیت برشمرد.
وی به شهروندان توصیه کرد که از مصرف قارچ های کوهی و وحشی خودداری کرده و تنها از قارچ های بسته بندی شده بهداشتی و دارای پروانه بهره برداری استفاده کنند.
علائم مصرف قارچ سمی چهار تا 16 ساعت بعد از مصرف مشخص می‌شود که سرگیجه، تهوع، استفراغ، عطش، دل درد از مهمترین علائم مسمومیت با آن است.
روز چهارشنبه گذشته (26 اردیبهشت) مصرف قارچ 6 نفر از اعضای یک خانواده یاسوجی را مسموم و راهی بیمارستان کرد.
همچنین سه نفر از اعضای یک خانواده یاسوجی در روز شنبه 29 اردیبهشت بر اثر مصرف قارچ سمی مسموم و راهی بیمارستان شدند.
مسمومیت 2 نفر دیگر با قارچ سمی نیز طی 2 روز گذشته تاکنون گزارش شده است.
9868/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.