عبدالله بهمنش روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقدام به طور مستمر و شبانه روزی در تمامی نقاط کهگیلویه و بویراحمد توسط بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان انجام خواهد شد.
وی افزود: در این طرح نحوه فعالیت صنوف تهیه و عرضه گوشت قرمز و سفید در کهگیلویه و بویراحمد با جدیت رصد می شود.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با توجه به آغاز فصل گرما و شیوع برخی بیماری های دامی از جمله «تب کریمه کنگو» خرید گوشت از مراکز غیرمجاز استان احتمال ابتلا به این بیماری ها را افزایش می دهد.
وی عنوان کرد: مردم کهگیلویه و بویراحمد مواد غذایی و به ویژه گوشت مورد نیاز خود را از مکان های دارای مجوز قانونی تهیه کنند.
بهمنش ابراز داشت: همکاری و مشارکت مردم کهگیلویه و بویراحمد با اداره کل دامپزشکی این استان سبب ارتقای سطح سلامت آنان می شود.
وی گفت: مردم کهگیلویه و بویراحمد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی آن را با شماره تلفن 1512 گزارش دهند تا در کمترین زمان ممکن پیگیری و رسیدگی شود.
کهگیلویه و بویراحمد افزون بر 25 هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارد.
7535/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.