وزیر ارتباطات ، فناوری اطلاعات دولت دوازدهم در سفر به یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویر‌احمد از افزایش سه برابری سرعت دستیابی به شبکه ملی اطلاعات در برنامه ششم توسعه خبرداد .

به گزارش ایلنا،محمدجواد آذری جهرمی در جمع مسئولان استان کهگیلویه وبویر احمد در یاسوج گفت:هم اکنون سرعت متوسط اینترنت بین شش‌تا هشت مگابایت بر ثانیه است که در برنامه اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه باید سرعت دسترسی به شبکه ملی اطلاعات به طور متوسط به 20 مگابایت بر ثانیه برسد.
وی به چالش ها و برنامه های دولت در مورد فیلترینگ و راهکارهای وزارت ارتباطات هم اشاره و اظهارداشت:‌ نظام فیلترینگ در 2 بخش کارگروه تعیین مصادیق که دولت در آن شش عضو دارد و همچنین دستگاه قضایی پیگیری می‌شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دولت باید تلاش کند با آماده سازی ابزارهای لازم، نگرانی‌های دستگاه قضایی و مراجع فرهنگی را با هوشمندی بر طرف کند تا با نظام‌های حذف سراسری مواجه نشود، ادامه داد:‌ توسعه ابزارهای هوشمند و مذاکره با سرویس دهنده‌های بین المللی نیز از راهکارهای کاهش دامنه فیلترینگ است تا از این طریق با بهره‌گیری از فرصت‌های فضای مجازی از تهدیدات آن نیز پیشگیری کنیم.
آذری چهرمی در خصوص موتور جستجو گر داخلی هم گفت: موتور جستجوگر داخلی یکی از طرح های ملی در دست اقدام که از دولت دهم نیز فعالیت آن آغاز شده‌است. وی افزود:‌ تاکنون دانشگاه یزد با محصول پارسی جو و دانشگاه امام حسین(ع) با محصول یوز در این زمینه فعالیت کرده اند که هر کدام از آنها با ارائه سرویس های زیاد، توفیقاتی نیز کسب کرده‌اند.
آذری جهرمی افزود: در مرحله تحقیقاتی پیشرفت های خوبی داشته ایم ولی در مرحله اجرا با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی وجود دارد. وی گفت: باید برای توفیق در عرصه جستجو گر داخلی یک بازار 500 میلیونی مخاطب ایجاد شود و ایران باید فراتر از جامعه جمعیتی خود که حدود 46 میلیون نفر کاربر اینترنت دارد گام بردارد.
آذری جهرمی با اشاره به ظرفیت های موجود برای توسعه مشترک موتور جستجوگر منطقه ای گفت: باید با برنامه ریزی و تعامل بین المللی ارتباطات خود را در این زمینه گسترده و موتور جستجوگر منطقه ای ایجاد کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در بحث زیرساخت‌های ارتباطی، رتبه استان کهگیلویه و بویراحمد از 27 در سال 92 به 15 در سال جاری ارتقاء پیدا کرده‌است، گفت: کهگیلویه و بویر احمد هم اکنون از جایگاه استان‌های کمتر برخوردار خارج شده و به رده متوسط رسیده‌است.
وی با اشاره به روستاها و مناطق گردشگری که در زیرساخت‌های ارتباطی دچار مشکل هستند،افزود: با وعده‌های داده‌شده تلاش می کنیم که در چهار سال آینده، مشکلات مربوط به تلفن ثابت، اینترنت و تلفن همراه 90 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار را برطرف کنیم./
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.