به گزارش ایرنا، سید موسی خادمی روز یکشنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: پیگیری متولیان امر برای تهیه خودروهای تیزرو به منظور مقابله هر چه بهتر با قاچاقچیان کالا در استان ضروری است.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط رهبر معظم انقلاب به نام اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال افزود که 2 موضوع مهم مورد تاکید معظم له در این شعار شامل توجه به تولیدات داخلی و جلوگیری از قاچاق کالا و ارز است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قاچاق کالا و ارز به عنوان یک پدیده شوم عامل مهم ضربه زدن به تولید، اشتغال و فرهنگ مصرف کالای داخلی است.
خادمی عنوان کرد که مبارزه جدی با پدیده قاچاق کالا و ارز به تقویت هر چه بیشتر تولید داخلی کمک بسزایی می‌کند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت که ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه در این استان در سال 1395 حدود چهار هزار و 30 میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با سه هزار و 200 میلیارد ریال 26 درصد افزایش داشته است.
حسین بهمنی اظهار داشت: یکهزار و 497 متهم در زمینه کالای قاچاق در سال 1394 در کهگیلویه و بویراحمد دستگیر شدند که این تعداد در سال 1395 به یکهزار و 835 نفر افزایش یافت.
وی افزود که پرونده‌های متشکله در سال 1394 در کهگیلویه و بویراحمد یکهزار و 787 فقره بوده که این تعداد در سال 1395 به یکهزار و 985 فقره رسید.
بهمنی بیان کرد: خودروهای توقیف شده در سال 1394 در کهگیلویه و بویراحمد 605 دستگاه و در سال 1395 نیز 683 دستگاه بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت که سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری استان در سال 1395 با هدف کشف بهتر و سریعتر کالاهای قاچاق و جلوگیری از کالای قاچاق و صدور بارنامه‌های غیرمجاز راه اندازی شد.
داریوش دیودیده اظهار داشت: تاکنون 976 انبار و مجتمع نگهداری کالا در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده که از این تعداد 119 مورد مربوط به اداره کل دامپزشکی، 508 مورد مربوط به اصناف، 248 مورد مربوط به واحدهای صنعتی، 77 مورد مربوط به فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای و 23 مورد نیز مربوط به سایر بخش‌هاست.
وی افزود که مشخصات مربوط به این تعداد انبار کهگیلویه و بویراحمد باید هر چه سریعتر وارد سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری استان شود.
دیودیده بیان کرد: اطلاع رسانی، آموزش و مکاتبه‌های لازم با دستگاه‌های مختلف اجرایی و اصناف استان برای ورود مشخصات انبارهای خود به این سامانه انجام شده است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت که قاچاق کالا منجر به کاهش تولید ملی و افزایش معضل بیکاری می‌شود و به همین دلیل نیز باید به طور جدی با آن مقابله کرد.
الماس گشتاسبی اظهار داشت: تاکنون تلاش‌ها و اقدام‌های ارزنده‌ای در زمینه مبارزه با قاچاق کالا در کهگیلویه و بویراحمد با وجود کمبود امکانات از جمله خودرو انجام شده است.
وی افزود که کهگیلویه و بویراحمد نیازمند ایجاد و راه اندازی چند ایستگاه جدید ایست و بازرسی در مبادی ورودی و خروجی شهرهای مختلف این استان به منظور مقابله بهتر و سریعتر با معضل قاچاق کالا و کاهش چنین پدیده شومی است.
گشتاسبی خواستار انجام هر چه بیشتر کار فرهنگی و اجرای گشت‌های منسجم‌تر برای مقابله با پدیده قاچاق کالا در کهگیلویه و بویراحمد و شتاب بخشی در صدور احکام قضایی مربوط به قاچاقچیان کالا در استان شد.
رئیس پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت که خودروهای شوتی که بدون داشتن پلاک و با سرعت غیرمجاز و رعایت نکردن قوانین تردد می‌کنند از عوامل مهم در گسترش قاچاق کالا و بروز تصادفات رانندگی در این استان هستند.
سرهنگ خداکرم پاکروان اظهار داشت: سال گذشته با رانندگان 200 دستگاه خودروی شوتی در کهگیلویه و بویراحمد برخورد و حدود 100 دستگاه از آنها نیز توقیف شد.
وی افزود که انتظار می‌رود چند دستگاه خودروی تیزرو در اختیار پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد قرار گیرد تا ماموران نیز بهتر بتوانند با خودروهای شوتی و قاچاقچیان کالا در این استان مقابله کنند.
سرهنگ پاکروان بیان کرد: فروردین سال گذشته 12 میلیارد و 820 میلیون و 199 هزار ریال کالای قاچاق توسط نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد کشف و ضبط شد در حالی که این میزان در مدت مشابه سال جاری با 6 درصد افزایش به 13 میلیارد و 625 میلیون و 200 هزار ریال رسید.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
7535/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.