الیاس تاج الدینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دلیل نزدیک بودن فصل برداشت برخی محصولات کشاورزی و آغاز شکوفه دهی درختان در کهگیلویه و بویراحمد رعایت نکات علمی برای مقابله اصولی تر با آفت ‌ها از سوی کشاورزان این استان ضروری است.
وی افزود: با توجه به مشاهده آفت زنگ زرد گندم در برخی نقاط کهگیلویه و بویراحمد باید کشاورزان این استان به طور مستمر از مزارع خود بازدید و در صورت مشاهده این آفت با سموم مناسب با آن مقابله کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: کشاورزان روستاهای فیروزآباد، نقاره خانه و چیتاب بویراحمد برای کنترل آفت مینوز غلات در مزارع گندم و جو و کشاورزان مناطق سررود شمالی و جنوبی و روستاهای کالوس، فیروزآباد، مختار، چیتاب و نقاره خانه بویراحمد نیز برای مقابله با علف‌ های هرز باید با سموم مناسب اقدام کنند.
تاج الدینی عنوان کرد: باغداران شهر سی‌ سخت مرکز شهرستان دنا برای مقابله با آفت‌ ها و درختان میوه دانه دار با روغن ولک روغن پاشی کنند.
وی ابراز داشت: کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد می ‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه یا مراکز خدمات و کلینیک ‌های گیاه پزشکی این استان مراجعه کنند.
کهگیلویه و بویراحمد حدود 270 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد و تعداد بهره برداران بخش کشاورزی این استان نیز حدود 50 هزار نفر است.
سالانه حدود 910 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌ شود.
7535/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.