علی مرادی روز چهار شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از 170 تن گوشت سفید وارد بازار مصرف می‌شود .
وی با بیان اینکه جوجه ریزی در بهمن امسال در پنج واحد مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شده، تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده در روزهای پایانی سال و ایام نوروز امسال هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این شهرستان وجود نخواهد داشت.
رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: پنج واحد مرغداری با ظرفیت اسمی 95 هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش در این شهرستان فعال است.
وی تصریح کرد: 6 واحد مرغداری نیمه فعال با ظرفیت 105 هزار قطعه در هر دوره سه ماهه در این شهرستان وجود دارد.
مرادی اظهار داشت: 21 واحد مرغداری شهرستان گچساران با ظرفیت تولید 420 هزار قطعه مرغ در هر دوره سه ماهه پرورش بنا به دلایل مختلف غیرفعال است.
رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: ماهانه 145 تن تخم مرغ در 2 واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می‌شود.
سالانه 100 هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
2082/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.