حکمت الله همتی نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح ها در زمینه دامی، باغی، زراعی، شیلات و صنایع تبدیلی از سوی بیناد علوی به بانکهای عامل معرفی شد.
وی بیان کرد: این طرح ها باید در حوزه عشایری و روستایی برای اشتغالزایی اجرا شود.
همتی نژاد بدون اشاره به میزان اشتغالزایی این طرح ها افزود: نیاز است بانک ها نسبت به پرداخت این تسهیلات همکاری لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده قرار است که طرح های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده در 127 شاخص اجرایی و عملیاتی شود.
همتی نژاد افزود: این طرحها با تکیه بر توانمندی محلی مردم منطقه سبب محرومیت زدائی، ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم منطقه خواهد شد.
محرومیت عمیق شهرستان گرمسیری لنده در جنوب غرب کهگیلویه و بویراحمد با وجود برخورداری از قدمت ،وسعت و ظرفیت های فراوان موجب شده مسئولان استانی و کشوری ،توسعه و محرومیت زدایی این منطقه کمتر توسعه یافته را در دستور کار قرار دهند.
طرح های محرومیت زدایی در مرحله نخست طرح پایلوت در شهرستان لنده در حدود 21 روستای بالای 20 خانوار عملیاتی می شوند و در مراحل بعدی نیز تمامی روستاها و مناطق مختلف شهرستان مشمول اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و عمرانی و خدماتی بنیاد مستضعفان خواهند شد.
شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان های هشت گانه کهگیلویه وبویراحمد دارای جمعیتی افزون بر 23 هزار نفر در فاصله حدود 270 کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.
شهرستان لنده با پنج هزارو 560 خانوار، 106 روستا و 41 درصد جمعیت روستایی و 59 درصد جمعیت شهری یکی از شهرستان های محروم کشور به شمار می رود.
7531/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.