علی مرادی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان گوشت سفید در 10 واحد تولیدی مرغ با ظرفیت 250 هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش تولید شد.
وی بیان کرد: در این تعداد مرغداری فعال امسال 290 هزار قطعه جوجه ریزی انجام گرفت.
مرادی اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی انجام شده در سال جاری هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این شهرستان وجود ندارد.
وی ارتقاء شاخص های بهداشتی در واحدهای تولیدی را از عوامل موثر در افزایش میزان جوجه ریزی دانست.
مرادی تصریح کرد: همچنین امسال برای تنظیم بازار 143 تن گوشت منجمد گوساله و مرغ به نرخ مصوب دولتی در شهرستان توزیع شد.
وی اظهار داشت: 70 تن مرغ منجمد و 73 تن گوشت قرمز با هدف تنظیم بازار در مناطق مختلف گچساران توزیع شد.
رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت:32 واحد مرغداری در این شهرستان وجود دارد.
ماهانه 700 تن تخم مرغ در 2 واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می شود.
سالانه 100 هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می شود.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
2082/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.