امین محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 15 حلقه چاه ، آب آشامیدنی روستاهای این شهرستان را تأمین می‌کند که از این تعداد پنج حلقه خشک شده، سه حلقه کم آب و مابقی 50 یا 70 درصد افت داشته است.
وی بیان کرد: هفت مجتمع آبرسانی روستایی در مناطق مختلف باشت به دلیل کاهش بارندگی و تداوم خشکسالی با تنش آبی مواجه شده است.
محمدی اظهار داشت: این مجتمع‌ها شامل بوسنگان، سرابیز و آبده گاه، برغون و گرس، شاه زینعلی، کته و منصورآباد، بیدک، شاه بهرام و شادگان و تل مویزی است.
وی افزود: 45 روستا با بیش یک هزار و 800 خانوار جمعیت از آب شرب این مجتمع‌ها استفاده می‌کنند.
محمدی گفت: 2 دستگاه تانکر آب‌رسانی روزانه 70 متر مکعب آب آشامیدنی در30 روستای این شهرستان توزیع می‌کند.
وی ادامه داد: هم اکنون آب چاه 60 متری برغون- گرس با آبدهی 6 لیتر بر ثانیه، چاه 200 متری کته و منصورآباد با آبدهی 16 لیتر بر ثانیه، 220 متری سرابیز- آبده گاه با 15 لیتر بر ثانیه و 200 متری شاه زینعلی با پنج لیتر بر ثانیه خشک شده است.
محمدی اظهار داشت: برای رفع مشکل مصرف آب آشامیدنی مجتمع برغون و گرس بزودی یک حلقه چاه کشاورزی پس از آزمایش و اطمینان از سلامتی کامل وارد مدار برداشت آب آشامیدنی خواهد شد.
محمدی بیان کرد: مجتمع آبرسانی بوسنگان به دلیل کاهش بارندگی و تداوم خشکسالی میزان آب برداشتی آن از 10 لیتر در ثانیه به پنج لیتر در ثانیه کاهش یافته است.
وی عمق چاه مجتمع آبرسانی بوسنگان را 215 متر از نوع آهکی اعلام کرد و گفت: 23 روستا با جمعیتی بیش از 2 هزار نفر زیر پوشش این مجتمع آبرسانی است.
محمدی افزود: روستاهای زیر پوشش مجتمع بیدک به دلیل کم آبی به وسیله تانکر سیار آبرسانی می‌شود.
رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی باشت گفت: آب آشامیدنی مجتمع شادگان و شاه بهرام از 6 لیتر در ثانیه به 2 لیتر در ثانیه رسیده و هم اکنون 120 خانوار در این روستاها زندگی می‌کنند.
وی اظهار داشت: آب آشامیدنی چاه 70 متری مجتمع تل مویزی از 6 لیتر در ثانیه هم اکنون به سه لیتر در ثانیه رسیده است.
500 کیلومتر شبکه توزیع آب در روستاهای این شهرستان وجود دارد که از این تعداد 50 درصد فرسوده است.
آب روستاهای باشت از 116 ایستگاه پمپاژ با 55 مخزن آب تأمین می‌شود.
سه هزار و 500 مشترک زیر پوشش آب و فاضلاب روستایی این شهرستان قرار دارند.
شهرستان باشت دارای 120 روستا است که از این تعداد 11 روستا دارای جمعیتی بیش از 50 خانوار و 44 روستا دارای جمعیتی بیش از 20 خانوار است.
2082/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.