به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی مس منطقه کرمان، احمد مرادعلیزاده چهارشنبه در بازدید از کوره فلش ذوب مس سرچشمه گفت: از اول دولت یازدهم اقدامات بسیار خوبی در شرکت ملی صنایع مس ایران بمنظور توسعه متوازن و پایدار انجام گرفته که راه اندازی این کوره از جمله این اقدامات است .
وی افزود: کل مجموعه مس با یک روش فنی و اقتصادی کار می‌کنند و هدف ما این است که در کشور، اثرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشیم.
مرادعلیزاده افزود: در آینده بنا داریم که در راستای تعهد پذیرفته شده که تا پایان 98منطقه کرمان باید به منطقه سبز تبدیل شود گوگرد را تبدیل به اسید خواهیم کرد و کارهایی که در سرچشمه و خاتون آباد اتفاق می‌افتد، این نوید را می‌دهد.
وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی تمامی مدیران، کارکنان و پیمانکاران داخلی و خارجی گفت: همه در تلاش هستند که سیستم ذوب سرچشمه را به نقطه مطلوب برسانند.
پیشتر و همزمان با سومین روز از گرامی داشت هفته دولت با شارژ کنسانتره در کوره فلش کارخانه ذوب مس سرچشمه، عملیات ذوب مس در این کارخانه با تکنولوژی جدید آغاز شد.
مدیر مس منطقۀ کرمان عصر شنبه در آئین راه اندازی این طرح گفته بود که تغییر تکنولوژی کوره ریورب ذوب سرچشمه به فلش، از مهم‌ترین طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران طی چهار سال گذشته است که علاوه بر بهینه‌سازی فرایند تولید و کاهش مصرف انرژی، در بهبود شرایط زیست محیطی منطقه نیز نقش مهمی دارد.
به گفته محمد حسنی اجرای این طرح، 125 میلیون یورو و 208 میلیارد تومان هزینه در بر داشته است و با راه‌اندازی کورۀ فلش، ظرفیت تولید مس آندی حاصل از کنسانتره از 120 هزار تن به 280 هزار تن در سال افزایش می‌یابد.
بر اساس این گزارش، طرح تغییر تکنولوژی ذوب مس سرچشمه، جزو 10طرح آمادۀ افتتاح شرکت ملی صنایع مس ایران در مس منطقۀ کرمان است که با هزینه‌ای بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان اجرا شده است و بزودی با حضور ریاست محترم جمهوری افتتاح خواهد شد.
معدن مس سرچشمه یکی از بزرگترین مجتمع‌های صنعتی معدنی جهان محسوب شده و بزرگ‌ترین تولیدکننده مس ایران است و بخش‌های تولیدی مجتمع مس سرچشمه عبارت از معدن، تغلیظ، ذوب، پالایشگاه و ریخته‌گری‌ها و لیچینگ است.
این معدن یکی از بزرگترین معادن روباز جهان به شمار می‌رود و ذخیره زمین‌شناسی آن، بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تن سنگ سولفوری با عیار متوسط هفت دهم درصد برآورد شده‌ است.
سالانه حدود 63 میلیون تن مواد معدنی در استان کرمان استخراج می شود که 21 درصد استخراج کل کشور را در بر می گیرد و همچنین 42 نوع ماده معدنی از 380 معدن این استان استخراج می شود که مس، سنگ آهن، زغال سنگ ،کرومیت و تیتانیوم از جمله مواد معدنی شاخص این استان است.
تهیه و انتشار : بهنام احمدی *
5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.