مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: تمامیت خانه شهر حفظ و طرح میدان شورا و ورودی ساختمان جدید استانداری با نظر معماران برجسته اصلاح می‌شود.

به گزارش ایلنا، محمود وفایی افزود: با توجه به ماموریت 20 روزه‌ای که از سوی استاندار کرمان به اداره کل میراث فرهنگی استان درباره خانه‌شهر محول شد، گروهی به سرپرستی معاون میراث‌فرهنگی کشور، مدیرکل بافت‌های تاریخی وزارت راه و همچنین 2 نفر از کارشناسان حوزه میراث فرهنگی با همراهی مشاور طرح میدان شورا و ساختمان جدید استانداری روز چهارشنبه هفته‌گذشته از خانه‌شهر کرمان بازدید کردند.

وی با اشاره به اینکه متعاقب آن نشستی روز گذشته در حضور استاندار کرمان و با شرکت معاون میراث فرهنگی کشور، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان و همچنین جمعی از مسئولان استانی و کارشناسان میراث فرهنگی کشور و مشاور طرح در محل دفتر استانداری کرمان در تهران برگزار شد، تصریح کرد: در این نشست گزارش بازدید اخیر کارشناسان از خانه شهر کرمان مطرح و به پیشنهاد استاندار مقرر شد نشست مشترکی نیز معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور تشکیل و موضوع جمع بندی و نهایی شود.

وی اظهار کرد: خوشبختانه این نشست ظهر امروز (11 تیرماه) در دفترکار خانم احمدی پور در محل ساختمان مرکزی سازمان میراث فرهنگی کشور تشکیل و پس از ارائه توضیحات لازم توسط شخص استاندار مقرر شد ثبت ملی خانه شهرکرمان با پیگیری و مسئولیت معاون میراث فرهنگی کشور انجام و همزمان گزارش گروه اعزامی همراه با مستندات و راهکارهای لازم در بازنگری و اصلاح معماری و طرح میدان شورا و حل مشکل ورودی اصلی ساختمان جدید استانداری با مشاوره چند نفراز معماران باسابقه و مطرح کشور و نیز مشاور طرح میدان شورا و ساختمان جدید استانداری بررسی و نهایی شود.

وفایی تاکید کرد: خوشبختانه با تدبیر و درایت استاندار کرمان بحث تخریب خانه شهر و حاشیه‌های آن تمام شده تلقی می‌شود. جا دارد به سهم خود از طرف همه علاقه‌مندان به میراث‌فرهنگی و دوستداران خانه‌شهر از رویکرد و امعان‌نظر وی سپاسگزاری کنم. یقین دارم همه دلسوزان قدردان این همه صبوری و همراهی هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اقدامات استاندار کرمان در راستای حفظ و احیای بناهای تاریخی دیار کریمان تصریح کرد: مرمت بازار بزرگ، بازسازی باغ فتح آباد، احیای محور گلبازخان، مرمت کنسولگری انگلیس در کرمان، بازسازی خانه حاج آقا علی رفسنجان و تغییر کاربری آن به هتل چهار ستاره و کمک به ثبت جهانی روستای تاریخی میمند، قنوات جوپار و بم و نیز بیابان لوت به عنوان نخستین اثر طبیعی ایران در یونسکو تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه میراث فرهنگی است که مطمئنا بدون یاری و همراهی استاندار کرمان میسر نبود.

خانه شهر کرمان ششم مهر 1350 برای برگزاری اجتماعات و مراسم شهر کرمان افتتاح شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.