محمدرضا محمدی ساردو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر اهمیت تداوم طرح تحول نظام سلامت تاکید کرد و افزود: طرحی که با تدبیر در کشور آغاز شد، ‌بالید و مایه افتخار هر ایرانی شد؛ طرحی که می تواند الگویی برای سایر کشورها هم باشد.
وی تصریح کرد: راه اندازی مرکز 'ام. آر. آی' در جیرفت، ساخت کلینیک تخصصی در جیرفت و کهنوج، ساختمان غربالگری سرطان در جیرفت و کهنوج، ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه، راه اندازی 27 مرکز جامع خدمات سلامت و 159 خانه بهداشت از مهمترین فعالیت های بهداشتی و درمانی در جنوب استان کرمان بوده است.
وی گفت: امید است با تداوم طرح تحول نظام سلامت و تامین اعتبارات مورد نیاز برای ادامه طرح شاهد باشیم بعد از رفع کسری ها به سمت استانداردهای جهانی حرکت کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت هفت برنامه محوری در حوزه درمان را مدنظر قرار داده است اظهار کرد: کاهش فرانشیز (سهم بیمه شده)، ارتقای ویزیت، محور مقیمی، محور ماندگاری، هتلینگ، ترویج زایمان طبیعی و توانمندسازی نیروی انسانی از محورهای این طرح است.
وی افزود: هم اکنون با اجرای این طرح در دولت تدبیر و امید شاهد بهبود شاخص های بهداشت و درمان در هفت شهرستان جنوبی استان هستیم.
دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد،‌ فاریاب،‌ رودبارجنوب، ‌کهنوج، ‌قعله گنج و منوجان را با جمعیت حدود یک میلیون نفر زیر پوشش دارد.
شهرستان جیرفت با 308 هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله 230 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
خبرنگار: روح الله صائب ** انتشار: رسول محمدحسنی
6003/3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.