به گزارش ایرنا، سورنا ستاری عصر دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه عمده کار مورد نظر در سفرهای استانی، پیگیری فعالیت شرکت های دانش بنیان است، افزود: مهمترین هدف این شرکت ها، تغییر پارادایم اقتصادی از منابع زیر زمینی و نفتی به سمت تخصص و دانش نیروی انسانی است.
وی با تاکید بر اینکه شاخص های نیروی انسانی بسیار خوبی در دنیا داریم، تاکید کرد: این شاخص می تواند محور توسعه کشور قرار گیرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان این مطلب که در سال های اخیر تعداد شرکت های دانش بنیان رشد بسیار خوبی داشته است، گفت: نسل جدیدی از کارآفرینان در حوزه شرکت های دانش بنیان مشغول به کار شده اند که بزودی به شرکت های بسیار بزرگی تبدیل می شوند.
ستاری خاطرنشان کرد: ایران بزرگترین استارت آپها را در سطح منطقه به خود اختصاص داده و این در حالی است که پایه توسعه این شرکت ها، انسان های خلاق و با اعتماد به نفس هستند.
وی عنوان کرد: ایجاد شرکت های دانش بنیان جهت گیری جدیدی در مقابل اقتصاد نفتی است و ثمرات آن در حوزه های مختلف قابل مشاهده است که جزو جهت گیری های اصلی کشور و از موارد مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به شمار می رود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: امسال با توجه به تحریم ها برنامه مفصلی در حوزه های مختلف از جمله هوایی داریم تا بتوانیم بخش زیادی از تحریم ها را رفع کنیم.
وی ادامه داد: از تحریم قبل تاکنون نیز بسیاری از مشکلاتی که داشته ایم برطرف شده و امیدواریم این سیستم جدید نیز بتواند بخش عمده ای از مشکلات را رفع کند.
ستاری بیان کرد: کرمان در حوزه شرکت های دانش بنیان قدم های خوبی برداشته و زیرساخت های خوبی دارد و فرهنگ کارآفرینی نیز در این استان به خوبی توسعه یافته تا افراد از استخدام های دولتی به سوی کارآفرینی متمایل شوند.
وی اظهار داشت: پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری در استان کرمان راه اندازی شده تا جوانان خلاق و دارای ایده بدانند که برای کارآفرینی به کجا باید مراجعه کنند.
ستاری تاکید کرد: پتانسیل جمهوری اسلامی در حوزه های دانش و فناوری است و این موضوع است که موجب اقتدار کشور می شود.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.