به گزارش ایرنا ،تویسرکانی شامگاه یکشنبه در جریان بازدید از کارگاه فرش بافی در همت آباد آگاه رفسنجان به خبرنگاران گفت : تولید قالی گره دار کمان بالا از اول مهر ماه سال 1394 در کرمان شروع شد و از ابتدای آغاز این طرح تاکنون بیش از 2 هزار و 600 متر مربع در قالب 190 تخته قالی توسط بافندگان بافته شده است.
وی افزود: 180 نفر بافنده در 14 کارگاه با 75 دار قالی در مناطق مختلف استان از جمله رفسنجان ، شرف آباد ، کوهبنان ، گلباف ، رابر ، گوّر و شهربابک به بافت این قالی مشغولند.
توسیرکانی با اشاره به اینکه طرح بافت 30 هزار مترمربع فرش برای صحن حضرت زهرا (س) در این استان در دستور کار است اظهار داشت : دغدغه فرش بافان صحن حضرت زهرا بیمه شان است از آنجایی که ایجاد این چنین کارگاههایی رونق اقتصادی و کاهش آسیب های اجتماعی را در بر دارد اما باید کاری کرد که این افراد پشتوانه بیمه ای و آینده شان تضمین شود.
وی بیان کرد: تاکنون در این کارگاهها بالغ بر 2 هزار و 600 متر مربع فرش تولید شده و با بافت این فرش ها بیش از 4 میلیارد تومان درآمد به قالی بافان این کارگاهها اعطا شده است.
توسیرکانی تصریح کرد : توسط ستاد عتبات عالیات استان کرمان 7 کارگاه با 29 دار قالی در 7 نقطه از شهرستان رفسنجان شامل شمس آباد، هرمزآباد، بهجت آباد، رکن آباد، همت آباد آگاه، صفاییه و روامهران راه اندازی و در این کارگاه برای 90 بافنده اشتغال ایجاد شده است.
وی بیان کرد: در شرایط بحران اقتصادی، افزایش بیکاری و نیز مشکلات معیشتی مردم قرارداریم لذا ایجاد این کارگاهها و به کا گیری تعدادی نیروی بافنده از مزیت های اجرای طرح بافت فرش برای صحن حضرت زهرا است.
تویسرکانی دغدغه بیمه را از مشکلات اساسی برای این افراد عنوان و بیان کرد: بهتر است دولت با بیمه تامین اجتماعی به توافق برسند و مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر بیمه تک بافی را محقق و اجرایی سازد.
کارگاه قالی بافی همت آباد آگاه رفسنجان در 20 کیلومتری شهر رفسنجان قرار دارد و دارای 12 قالی باف است که فرش های صحن حضرت زهرا را می بافند.
رفسنجان با 311 هزار نفر در 110 کیلومتری کرمان قرار دارد.
7433/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.