این فعال رسانه ای ادامه می دهد: روزنامه شهروند گزارش مربوط به این رویداد عجیب، به‌همراه تصویری از منوی رستوران را چند روز پیش منتشر کرد.
ظاهرا مسئولان مربوط مشکل را حل کرده‌اند. مجوز تکثیر و پرورش این حیوانات را داده‌اند تا علاقه‌مندان به گوشت گوزن و آهو که احتمالا در سر سودای شکار این زبان بسته‌ها را دارند، از این پس، بدون وجدان درد و با اشتهای زیاد، کباب گوزن و آهو را در منوی گوشت‌خواری خود، از قلم نیاندازند.
ترسم این است به‌زودی خوردن گوزن و آهو مثل مرغ، ماهی، گوسفند و گاو، امری عادی و فراگیر بشود. فکرش را بکنید؛ این همه تصویر ذهنی از زیبایی و مظلومیت این دو حیوان در فرهنگ و ادبیاتمان را باید کجای دلمان بگذاریم!
5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.