غلامرضا فرخی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین اقامتگاه های بوم گردی آداب و رسوم روستایی و فرهنگ ایرانی را به گردشگران خارجی معرفی کرده و در حقیقت تاریخ و فرهنگ کشور را به تصویر می کشند.
وی با اشاره به جاذبه های متعدد و کم نظیر گردشگری استان کرمان تصریح کرد: تاکنون بیش از 287 اقامتگاه بوم‌گردی در این استان راه‌اندازی شده است که رتبه برتر کشور را داریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان ادامه داد: اقامتگاه های بوم گردی در سراسر استان فعالیت دارند، که بیشترین تعداد این اقامتگاه‌ها در بخش شهداد واقع شده است.
وی با اشاره به استقبال بسیار خوب از راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی در کرمان افزود: در حال حاضر بیش از 100 متقاضی دیگر نیز برای راه‌اندازی اقامتگاه بوم‌گردی در استان کرمان وجود دارد.
فرخی تاکید کرد: ارتقای کیفیت ارائه خدمات در اقامتگاه‌های بوم گردی طبق استانداردهای موجود از اولویت‌های این اداره کل در سال جاری است.
وی ادامه داد: مدیران اقامتگاه های بوم گردی در سال جاری برای خدمت رسانی بهتر به مسافران و گردشگران دوره‌های مقدماتی و پیشرفته آموزش می بینند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان بیان کرد: اقامتگاه های بوم گردی با ایجاد اشتغال در مناطق روستایی، چرخه اقتصادی روستا را به حرکت در می آورند.
استان کرمان با هفت اثر ثبت جهانی، 700 اثر ثبت ملی، بیش از هفت هزار بنا و محوطه تاریخی و جاذبه طبیعی، از مقاصد اصلی گردشگری کشور محسوب می شود.
7437/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.