به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان، غلامرضا فرخی در نشست کارگروه گردشگری شهرستان انار افزود: بیش از 700اثر ثبت ملی و هفت هزار اثر تاریخی در این استان وجود دارد اما اعتبارات مرمتی این استان پاسخگوی مرمت تمام بناهای تاریخی نیست.
وی با اشاره به اینکه باید شرایط برای احیاء و مرمت بناهای تاریخی توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم شود تصریح کرد: بدون شک با تغییر کاربری می توان علاوه بر اشتغالزایی زمینه پویایی و ماندگاری این قبیل بناها را فراهم آورد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: توسعه صنایع دستی و صنعت گردشگری باید در دستور کار مسئولان محلی قرار گیرد و در دوران خشکسالی و کمبود منابع آبی صنایع دستی و گردشگری می توانند جایگزین کشاورزی شود.
وی با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تاکید کرد: از مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی حمایت می کنیم و در حال حاضر شرایط برای بیمه همه صنعتگران صنایع دستی و اعطای تسهیلات به فعالان این صنعت در سطح استان وجود دارد.
فرخی با بیان اینکه باید از ظرفیت معین های اقتصادی استفاده شود اظهار داشت: بدون شک می توان با کمک معین های اقتصادی زمینه رشد و پویایی و اشتغالزایی را فراهم آورد.
وی ادامه داد: شهرستان انار دارای 78 اثر تاریخی است که از این تعداد 50 اثر در فهرست آثار ملی کشور قرار دارد که تلاش ها برای ثبت سایر آثار نیز ادامه دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به مجاورت شهرستان انار به استان یزد گفت: در تلاشیم با همکاری اداره کل میراث فرهنگی استان یزد مسیر گردشگری انار - یزد ایجاد و زمینه برای حضور بخشی از گردشگران یزد در شهرستان انار فراهم شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم با افزایش سطح سرمایه گذاری در حوزه های مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انار شاهد رشد آمار گردشگران این شهرستان باشیم.
شهرستان انار در فاصله 210 کیلومتری شمال مرکز کرمان قرار دارد.
3029/7437
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.