مجتبی حسینی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود با میانگین برداشت هشت تن محصول در هر هکتار در مجموع 200 تن انجیر از باغ های این شهرستان پرداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی اظهارداشت: برداشت محصول انجیر تا نیمه دوم شهریور امسال ادامه دارد که در مجموع برای بیش از یکهزار تن از افراد به صورت روزمزد اشتغالزایی ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب ، میزان درآمد سالیانه از برداشت انجیر سیاه و زرد را یک میلیارد و 400 میلیون ریال اعلام کرد و بیان کرد: به علت شرایط جوی ، برداشت انجیر از باغ های سرپل ذهاب در فصل زراعی امسال در مقایسه با پارسال کاهش یافته است.
حسینی پور ، بیان کرد: این محصول علاوه بر مصرف داخلی ، بیشتر به صورت تازه خوری و مقداری هم به صورت خشکبار به استان‌های همجوار عرضه می‌شود.
انجیر ، قند زیادی دارد که 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد و همچنین منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های A، B، C است.
انجیر منبع غنی فیبر غذایی است و نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از 90 هزار تن جمعیت در مجموع 35 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.
7079/7399/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.