به گزارش ایرنا؛ علیرضا گودرزی روز دوشنبه در دیدار با جمعی از مدیران عامل سازمان های مردم نهاد، نقش سمن ها را در توسعه پایدار و افزایش سرمایه اجتماعی پررنگ ارزیابی کرد و افزود: سازمان های مردم نهاد می توانند با حضور داوطلبانه خود روح امید، شور و نشاط و تحرک را در حوزه های مختلف بدمند.
وی گفت: جامعه امروز ما یک جامعه با مسائل و مشکلات عدیده است و نمی‌توان با تصمیم از بالا بر این مشکلات فائق آمد.
وی اظهار داشت: نوشتن نسخه واحد برای درمان مشکلات امروزه یک روش نادرست است که در دنیا منسوخ شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با اشاره به وجود ظرفیت‌های فراوان و متنوع اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در بین مردم گفت: از آنجا که سازمان‌های مردم نهاد براساس نیاز منطقه و داوطلبانه ایجاد می‌شوند بسیار سریع‌تر از اقدام سیستمی و دولتی می توانند در مواقع ضروری عمل‌ کنند و به عنوان بازوی توانمند دولت در مسایل ورود نمایند.
او نمونه بارز آن را حضور به موقع سمن ها در زلزله مخرب سال 96 کرمانشاه دانست و گفت: شاهد مشارکت بسیار خوب سازمان های مردم نهاد در این حادثه بودیم.
گودرزی با اشاره به جایگاه مردمی سازمان های مردم نهاد و نقش آنها در مشارکت، برنامه ریزی، اجرا و نظارت گفت: انتظاری که از سمن ها داریم این است که در سه محور مشورت، اجرا و نظارت متمرکز شوند.
وی یادآوری کرد که در بعد مشورتی با ایجاد روحیه مشارکت و با تبیین نقش مشارکتی مردم در افزایش سرمایه اجتماعی می‌توانند آحاد جامعه را به فعالیت و حضور آگاهانه و داوطلبانه در اجرای فعالیت های محلی تشویق نمایند.
وی گفت: سمن ها با توجه به اینکه پس از دریافت مجوز جایگاه حقوقی پیدا می کنند می توانند در حوزه فعالیت هایی که مجوز دریافت کردند نظارت نمایند و هر چه نقش نظارتی سازمان های مردم نهاد بیشتر شود کارها بهتر اجرا و اعتماد بین دولت و مردم افزایش خواهد یافت.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت، 409 سازمان مردم نهاد در حوزه های مختلف بهداشت و درمان، محیط زیست، حقوق شهروندی، علمی - پژوهشی، آسیب های اجتماعی و دیگر حوزه ها دارد.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.