مجتبی حسینی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود با میانگین برداشت 16 تن در هر هکتار، در مجموع سه هزار و 600 تن محصول باقلا از سطح مزارع برداشت شود.
وی اظهار کرد: بخشی از محصول باقلای تولیدی شهرستان برای فروش به شهرهای همجوار و مراکز استان های دیگر ارسال و بخشی دیگر نیز در بازار استان کرمانشاه به فروش می رسد.
وی بیان کرد: این محصول از نیمه دوم فروردین و نیمه اول اردیبهشت ماه برداشت می شود.
باقلا ، حاوی ویتامین های آ.ب.ث و املاح مفیدی از جمله آهک ، فسفر، آهن و غیره است و به همین علت در گروه خوراکی های خون ساز قرار دارد و مغز قلم استخوان ها را نیز تقویت می کند.
دانه های باقلا در تقویت اعصاب مفید است و اثر نرم کننده و از بین برنده التهاب را در بدن انسان دارد اما هر سال در فصل برداشت و عرضه این محصول در بازار برخی افراد دچار بیماری فاویسم یا حساسیت به باقلا می شوند.
یکی از علایم این بیماری کم خونی است که در نوع شدید آن اگر به سرعت درمان نشود منجر به مرگ می شود.
زرد شدن چهره و تغییر رنگ ادرار ، سردرد ، تهوع ، رنگ پریدگی ، استفراغ ، افزایش ضربان قلب و افت فشار خون از جمله علائم فاویسم است که بر اثر تخریب گلبول های قرمز بوجود می آید.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از 90 هزار تن جمعیت ، 45 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ دارد.
7079/7399/3012/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.