محمدابراهیم الهی تبار روز پنجشنبه در نشستی خبری که در استانداری‌ کرمانشاه برگزار شد، با یادآوری اینکه نام نویسی از نامزدهای حضور در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه دهم‌ آذر آغاز می شود، اظهارداشت: فرمانداری های کرمانشاه، اسلام آبادغرب، کنگاور، قصرشیرین، پاوه و سنقروکلیایی که به عنوان مرکزیت حوزه های انتخابی استان انتخاب شده اند کار نام نویسی از نامزدهای حضور در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه هشت نماینده در مجلس یازدهم‌ خواهد داشت، گفت: در حوزه انتخابیه کرمانشاه سه نماینده، در حوزه انتخابیه اسلام آبادغرب و دالاهو یک نماینده، در حوزه انتخابیه قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل‌ذهاب یک نماینده، در حوزه انتخابیه کنگاور، هرسین و صحنه یک نماینده و در حوزه سنقروکلیایی نیز یک نماینده راهی صحن مجلس شورای اسلامی خواهند شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه نامزدها می توانند به مدت هفت روز کار ثبت نام خود را انجام دهند، گفت: پس از نام‌نویسی داوطلبان، به صورت سیستمی مراجع چهارگانه استعلام‌های لازم‌ را انجام می دهند و سوابق داوطلبان را در اختیار ستاد انتحابات کشور و فرمانداری ها قرار خواهند داد که مستندی برای بررسی صلاحیت محسوب می‌شود.
الهی تبار توضیح داد: فرمانداران از ۱۷ تا ۲۶ آذر ماه فرصت دارند که صلاحیت داوطلبان انتخابات را بررسی کنند و پس از آن هیات نظارت تایید صلاحیت نامزدها را بررسی می‌کنند.
وی در رابطه با مدارک مورد نیاز برای نام نویسی گفت: ارایه شناسنامه، کارت ملی، عکس ۳ در۴، مدارک پایان خدمت و آخرین مدرک تحصیلی اجباری است.
معاون استاندار کرمانشاه توضیح داد: داوطلبان باید حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا معادل آن، حداقل ۳۰ و حداکثر ۷۵ سال سن داشته باشند و حداقل ۶ ماه از استعفای کارکنان ارگان ها گذشته باشد.
این مقام مسوُول با یادآوری اینکه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفند ماه برگزار می شود، افزود: ستاد انتخابات استان و ۶ کمیته زیرمجموعه آن تشکیل شده است.
به گفته الهی تبار، این‌ کمیته ها شامل پشتیبانی، کمیته فناوری اطلاعات، روابط عمومی، امنیتی، حراست و حقوقی هستند.
وی با بیان اینکه کمیته حراست کار استعلام لازم‌ از ثبت نام کنندگان‌ را برعهده دارد، گفت: بخشی در استانداری تشکیل شده که به صورت مستمر عوامل اجرایی انتخابات را آموزش می دهد.
معاون سیاسی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه فرآیند انتخابات در کرمانشاه الکترونیکی است، افزود: از ۲۵ فرآیند انتخابات ۲۴ فرآیند به صورت الکترونیکی خواهد بود.
الهی تبار اضافه کرد: از زمان شروع دستور انتخابات توسط وزیر کشور تا زمانی که رای گیری شروع شود، کل فرآیند به صورت الکترونیک‌ خواهد بود اما رای گیری و شمارش به صورت دستی انجام می شود.
وی تاکید کرد: الکترونیکی‌کردن انتخابات سلامت را به شکل گسترده ای فراهم می کند و اعتماد مردم را افزایش می دهد.
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه شناسایی رای دهنده در شعب اخذ رای هوشمند است، ادامه داد: افرادی که قصد رای دادن دارند باید شناسنامه را حتما همراه داشته باشند؛ داشتن کارت ملی الزامی نیست اما حتما کد ملی شخص برای گرفتن استعلام در سامانه انتخابات باید باشد.
الهی تبار در رابطه با امنیت انتخابات در کرمانشاه گفت: اطلس امنیت انتخابات متناسب با حوزه های انتخابی استان آماده و به فرمانداران ابلاغ شده است که در آن تمام‌ تهدیدات و چالش ها شناسایی و تدابیر لازم‌ برای مقابله با آنها در آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه ۳۰‌ نفر از معتمدان هر منطقه ای باید به هیات های نظارت معرفی شوند، گفت: تمام روند انتخابات براساس قانون انجام می شود و ناظران مردم نیز بر آن نظارت دارند.
معاون استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود در رابطه با تعداد شعب اخذ رای گفت: یک هزار و ۵۸۰ شعبه اخذ رای تاکنون پیش بینی شده است اما احتمال کاهش یا افزایش این آمار وجود دارد؛ فرمانداران در مناطق شلوغ می توانند تعداد شعب اخذ رای را افزایش دهند.
الهی تبار تاکید کرد: شعب اخذ رای باید فضای لازم‌ برای رای نویسی، ورود و خروج مردم و امکان ساماندهی تجمع را داشته باشند.
وی در پاسخ به سوُوالی در رابطه با تعداد افراد واجد شرایط رای استان و تعداد اعضای هیات اجرایی انتخابات گفت که تاکنون این آمارها به صورت دقیق مشخص نشده اند.
معاون استاندار کرمانشاه همچنین در پاسخ به سوُوالی در رابطه با شایعات مطرح شده در فضای مجازی در رابطه با مهندسی انتخابات گفت: بحث مهندسی انتخابات به شدت تکذیب می شود؛ وزارت کشور مجری قانون خواهد بود.
الهی تبار همچنین به تعداد نامزدهای احتمالی انتخابات مجلس شورای در کرمانشاه اشاره کرد و اظهارداشت: براساس رصد صورت گرفته به نظر می رسد ۳۲۰ نفر نامزد احتمالی حضور در انتخابات پیش رو باشند.
وی تاکید ‌کرد: افرادی که رسما اعلام‌ می کنند نامزد انتخابات هستند، هیچ گونه فعالیت تبلیغاتی نباید انجام دهند و در صورت مشاهده با آنان برخورد خواهد شد.
معاون سیاسی استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: میانگین مشارکت در ۱۰ دوره انتخابات مجلس در کل کشور ۶۶.۱ درصد و در استان کرمانشاه ۵۹.۱۵ بوده و بیشترین حضور کرمانشاهی ها در انتخابات مجلس پنجم با ۷۶ درصد و کمترین حضور در انتخابات مجلس اول با ۳۷ درصد صبت شده است.
الهی تبار با اشاره به اهمیت انتخابات مجلس گفت: مردم به کسانی رای دهند که بتوانند نماینده فضایل یک منطقه باشند و وظیفه اصلی که قانون گذاری و نظارت خوب است را اجرایی کنند.
وی همچنین در رابطه استفاده از امکانات دولتی توسط نامزد ها گفت: ظرفیت های حاکمیت نباید در اختیار تبلیغات انتخاباتی قرار گیرد از این رو ابلاغیه های لازم در این زمینه به دستگاه های اجرایی صادر شده است.
الهی تبار انتخابات مجلس را صحنه تبدیل شعار به شعور دانست و گفت: امیدواریم‌ در فضای انتخابات همه سلیقه ها اندیشه ها و گرایش های سیاسی در انتخابات حاضر شوند.
وی با بیان اینکه ما در یک جنگ تمام عیار با اسکتبار قرار گرفته ایم، عنوان کرد: دشمنان ما از تمام ظرفیت های خود برای جنگ تمام عیار علیه ایران استفاده می کنند؛ امریکا با خروج خود از برجام رسما جنگ علیه ایران را آغاز کرد.
معاون استاندار کرمانشاه در این دوره از انتخابات، حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای تاثیر بسیاری در پاسخ به دشمن دارد؛ مردم در این انتخابات بازهم به دشمنان ثابت می کنند که در محاسبات خود دچار اشتباه شده اند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.