به گزارش خبرنگار ایرنا، مرادعلی تاتار روز سه شنبه در جلسه ستاد مردمی اربعین حسینی در فرمانداری قصرشیرین افزود: خدمت به زائران امام حسین (ع) یک افتخار بزرگی است که از دیرباز نصیب مرزنشینان قصرشیرین بوده و از این رو نباید سیاسی و جناحی شود.
وی اظهار داشت: شهرستان قصرشیرین دارای پیروان مذاهب مختلف اسلامی شیعه، سنی و اهل حق است که از دیرباز مدال نوکری به زائران اباعبدالله الحسین (ع) را بر گردن داشته اند از این رو جلسه ستاد مردمی با حضور بزرگان، مردم و خادمان سرور و سالار شهیدان در راستای خدمت رسانی هرچه مطلوبتر به آن ها تشکیل شده است.

 نماینده عالی دولت در قصرشیرین، از آمادگی کامل شهرستان و فراهم شدن زیرساخت های لازم برای تردد زائران به عتبات عالیات در مرز رسمی خسروی خبر داد و گفت: تمامی امکانات و دستگاه های ادارای و همچنین مردم برای پذیرایی مطلوب از زائران آماده هستند.

امام جمعه قصرشیرین نیز گفت: خدمت به امام حسین (ع) وحدت آفرین است و از این رو در سایه تشکیل ستاد مردمی اربعین باید شرایطی را فراهم کنیم که با ایجاد بستر فرهنگی، فرهنگ به زوار اباعبدالله الحسین (ع) را نهادینه کنیم.

حجت الاسلام علی ملکی افزود: مردم شهرستان قصرشیرین بسیار بافرهنگ و قدرشناس هستند و درسایه وحدت و همدلی برای پیشبرد آرمان های والای نظام تلاش می کنند.

او اظهار داشت: با توجه به نخستین سال بازگشایی مرز رسمی خسروی برای زائران اربعین باید تلاش کنیم که به عنوان خادمانی صادق برای خدمتگزاری هرچه مطلوب و شایسته به زائران امام حسین (ع) تلاش کنیم.

مرزنشینان شهرستان قصرشیرین با تشکیل ستاد مردمی اربعین و برپایی موکب های پذیرایی بخشی از کار اسکان و تغذیه زائران عتبات عالیات را برعهده می گیرند.

امسال چهار مرز خسروی، مهران، چزابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است.

مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات‌ عالیات به عراق مطرح بوده که بعد از سال‌ها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین جهت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفته‌اند.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدمات‌دهی به زائران در قالب موکب‌ها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامه‌ریزی شده است.

شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.  

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.  

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.

۳۰۱۲/۸۰۶۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.