آرزو محرابی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، گفت: این کارگاه‌های تخصصی در زمینه‌های روانشناسی، حقوق و مددکاری اجتماعی از خرداد تا مرداد امسال در مرکز کاهش آسیب چکاوک و ستاد مرکزی جبهه نجات کرمانشاه برگزار شد.

وی افزود: گروه هدف این آموزش‌ها، کودکان با قومیت‌های مختلف به خصوص کولی‌نشین از سنین پنج الی ۱۰ سال سن و تعدادی از بانوان منطقه حکمت‌آباد بود.

 وی اضافه کرد: مدرسان این آموزش‌ها اساتید و روانشناسانی دارای مدارک تحصیلی دکترای روانشناسی عمومی و سلامت، کارشناسی‌ ارشد و کارشناسی در رشته‌های حقوقی و مددکاری بودند.

وی بابیان اینکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از وظایف اصلی سازمان‌های مردم‌نهاد و ارگان‌های دولتی است، گفت: تغییراتی در سبک زندگی و مهارت‌های کاربردی در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی و دینی در جامعه ایجاد شده و می‌طلبد آموزش‌ها باید همچنان در مناطق حاشیه‌ شهر ادامه یابد که بتوانند تاثیرات مثبتی در این مناطق ایجاد کند.

قائم مقام جبهه نجات کرمانشاه در ادامه بابیان اینکه هر جامعه‌ای با توجه شرایط خود با انواعی از انحرافات و مشکلات روبرو است که تاثیرات مخربی بر روی فرآیند ترقی آن جامعه دارد، تصریح کرد: شناخت چنین عواملی می‌تواند مسیر حرکت جامعه را به سوی ترقی و تعامل هموار سازد به طوریکه علاوه بر درک عمل آن‌ها و جلوگیری از تداوم آن عمل با ارائه راه‌حل‌هایی به سلامت جامعه کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه آسیب‌شناسی اجتماعی ارتباط نزدیکی با روانشناسی، رشته علوم اجتماعی و جامعه شناسی دارد، گفت: هدف اصلی ما از این آموزش‌ها و حمایت‌های اجتماعی و فرهنگی، ارتقا یافتن در سبک زندگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از مشکلات و معضلات روحی، اجتماعی و فرهنگی در سطح این منطقه است.

محرابی اظهار امیدواری کرد با حمایت خیران و ارگان‌های دولتی بتوانیم با انرژی و تلاش، ایده‌های جدیدی را برای حل این معضلات اجتماعی در سطح استان و در این منطقه فراهم کنیم.

جبهه نجات کرمانشاه به عنوان سازمان مستقل و غیرانتفاعی با شماره ثبت ۱۰۳مجوز خود را از وزارت کشور اخذ کرده و از سال ۱۳۸۳با هدف حمایت از حقوق کودک براساس اصول مندرج در پیماننامه جهانی حقوق کودک و با استفاده از همکاری اعضای داوطلب فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: این جبهه تلاش می‌کند تا با شناساندن و تفهیم و ترویج این حقوق به عموم مردم به برداشته‌شدن موانع عینی و ذهنی به تحقق حقوق کودکان یاری رساند و برای ایجاد زمینه‌های مناسب برای بهبود وضعیت عمومی زندگی، رشد جسمی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی کودکان این سرزمین گام‌های موثری بردارد.

وی با بیان اینکه تمام فعالیت‌های انجمن، غیرسیاسی و غیرانتفاعی است، اظهار کرد: این انجمن در زمینه‌های مربوط به آموزش، اطلاع‌رسانی، تعلیم و تربیت، کمک‌های عملی به کودکان آسیب‌دیده از بلایای طبیعی، کودکان خیابانی، کودکان جنگ زده، کودکان آزاردیده، کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، دختران و پسران فراری، کودکان کار، کودکان طلاق و نیز خدمات مشاوره به خانواده‌ها تلاش می‌کند.

او شعار این انجمن را 'حقوق کودک هدف ما' و 'احقاق حق کودک سیاست ما' اعلام کرد و گفت: اولویت این انجمن برگزاری کلاس‌های آموزشی برای اقشار در معرض آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه شهر کرمانشاه است.

او با بیان اینکه دفتر این انجمن اکنون در منطقه حکمت آباد کرمانشاه دایر است، افزود: این جبهه در راستای ارائه خدمات خود اقدام به تشکیل خانه کودک و خانه اشتغال در این منطقه کرده است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد که یک میلیون نفر آن در کلانشهر کرمانشاه ساکن است.

۷۴۶۰/۳۰۳۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.